زنجان - ایرنا- سخنگوی دولت گفت:ایران اسلامی با وجود تحریم‌ها، فشارهای اقتصادی،جنگ رسانه‌ای و اقتصادی دشمنان در حوزه‌های مختلف به رشد،بالندگی و پویایی رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی بهادری جهرمی شامگاه دوشنبه در جمع شماری از دانشجویان استان زنجان و در آیین اختتامیه دوازدهمین دوره معرفتی - تشکیلاتی خط امام (ره) با اشاره به حادثه تروریستی شاهچراغ ، افزود: هر چه بیشتر حرکت می کنیم خوی دشمنان ملت چه در داخل و چه در خارج بیشتر آشکار و روشن می شود.

وی با بیان اینکه اخیرا ایالات متحده یک فرد همجنس باز را به عنوان سفیر در یکی از کشورها منصوب کرده است، گفت: امروز مسیر انقلاب اسلامی و جریانی که با آن تقابل دارد خیلی عیان و روشن است و خیلی مطالعه و تعمق لازم ندارد.

بهادری جهرمی با بیان اینکه امام راحل احیاگر انسانیت در دنیای مدرن است، گفت: امروز بیش از گذشته مسیر و خط حرکتی دنیای مدرن و فاصله معنادار تغایر آن با ارزش های اصیل انسانی، عیان شده‌ است.

وی با بیان اینکه امام گفتمان عزت، خودباوری و مقاومت را آغاز کرد ، ادامه‌ داد: مسیر سومی که امام در مقابل قدرت های شرق و غرب مطرح کرد، مسیر استقلال و عزت و اتکای به خود بود.

سخنگوی دولت ادامه‌ داد: سوابق سر سپرده ها مثل دوره پهلوی را دیده‌ایم که لبخند و اخم مستکبران برایشان مهم بود و با این حجم سر سپردگی نتیجه اش در دوره پهلوی اول، تبعید و در دوره پهلوی دوم هم فرار بود، با وجود اینکه یک هواپیمای اختصاصی هم اموال و جواهرآلات ملت ایران را حمل می کرد، باز هم با التماس پذیرششان کردند، در منطقه هم سرانجام سرسپردگی را دیدیم که مثالش صدام است.

بهادری جهرمی گفت: امروز کارنامه اتکای به خود و مردم در دوران حیات انقلاب اسلامی پیش روی جهانیان است‌ و ایران در این مدت در حوزه های مختلف با وجود جنگ تحمیلی، تحریم، جنگ رسانه ای و جنگ دیپلماتیک، رشد و بالندگی داشته است.

سخنگوی دولت افزود: امروز در حوزه های مثل بهداشت ، زیرساخت ها، نظامی و دفاعی و شاخص های رفاه اجتماعی جلو رفته ایم و دشمن تلاش می کند این الگو به پیروزی نرسد و کارکرد نداشته باشد.

وی گفت: متاسفانه در دوره هایی مسیر و راه را حتی در سطح روسای جمهور، گم کردیم و اشتباه رفتیم، خط سیاسی امام نه شرقی، نه غربی، خط استقلال و اتکای به مردم و نه خط دیپلماسی التماسی بود، آنجا که بر اساس خط امام حرکت کردیم موفق بودیم و جایی که عمل نکردیم وارد جاده خاکی شدیم.

سخنگوی دولت گفت: در حوزه اجتماعی خط امام راحل خط معنویت و آزادی های اجتماعی و در حوزه اقتصادی خط توجه به محرومین و مستضعفین بود، نه آن نگاهی که گفته می شد عده ای از مردم باید کمرشان زیر چرخ دنده های اقتصاد خرد شود.

وی افزود: در حوزه فرهنگی، خط امام (ره) ایجاد محیط مناسب برای رشد فضایل اخلاقی و حمایت از خانواده بود نه خطی‌ که بنیان های خانواده را زیرسوال می برد.

بهادری جهرمی تصریح کرد: نه خطی که برای حاکمیت فرقی ندارد که مردم بهشتی یا جهنمی باشند، در این صورت معنای حکمت اسلامی چه می شود پس فلسفه تشکیل حکومت پیامبر برای چه بود؟

وی گفت: امروز مسیر حرکت ما شفاف‌تر و روشن‌تر است و در شرایط تحریم پیشرفت کرده ایم که پیشرفت در حوزه صنایع دفاعی نمونه ای از آن است و در حوزه های دیگر هم باید این مسیر را طی کنیم.

این مسوول گفت: طی سال های ۹۱ و ۹۲ سالانه حدود ۸۵۰ هزار مسکن می ساختیم ولی نگاهی حاکم شد که کلید حل مسائل، میز التماس به غرب بود.

وی ادامه داد: در حوزه خودرو در سال ۸۹ ، یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو تولید می شد، در سال های بعد به حدود ۷۰۰ هزار خودرو کاهش پیدا کرد که اگر چشممان را باز کنیم خیلی موضوع، عیان و روشن است.

بهادری جهرمی افزود: حدود یک دهه با آن دست فرمان حرکت کردیم و نتیجه آن رشد اقتصادی تقریبا صفر شد با اینکه مدعی بودند هم چرخ زندگی و هم چرخ سانتریفیوژ را می چرخانند اما به جایش چرخ تورم و نقدینگی چرخید.

وی به لزوم جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: نباید نقطه ضعف فاصله گرفتن از خط امام به نام خط امام و تفکر انقلابی و جمهوری اسلامی رقم بخورد بلکه باید بتوانیم تحلیل کنیم چون در جاههایی که ضعف داریم، نتیجه فاصله گرفتن از خط امام است.


ضرورت ساخت چهار میلیون مسکن مورد اتفاق نظر کارشناسان حوزه مسکن است

سخنگوی دولت گفت: دولت رییسی تفاوت جدی با دولت های قبل دارد و چیزی که ضروری و نیاز کشور است، دولت میاندار انجامش می شود و اینکه نمی شود و نمی گذارند، از این دولت در نمی آید.

وی افزود: اینکه کارشناسان، شکل ساخت مسکن ویلایی و انبوه سازی را ترجیح بدهند، این یک بحث کارشناسی است و دولت هر ۲ موضوع را پیش می برد.

بهادری جهرمی اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن برای یک میلیون و ۸۵۰ هزار واحد، تامین زمین شده و قرارداد ساخت حدود ۴۵۰ هزار واحد نیز منعقد شده و این واحدها در حال ساخت است.

وی در خصوص سند ۲۰۳۰، گفت: عیان است که دولت نگاهی به سند ۲۰۳۰ ندارد و همه فعالیت هایش در چارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

قرار نیست دولت اربعین را برگزار کند
سخنگوی دولت با بیان اینکه اربعین جنبش و اتفاق مردمی است، گفت: در این حرکت میلیونی هر کس وظیفه و تکلیفی دارد و دولت هم وظیفه ای دارد و سعی می کند تسهیلگری داشته باشد.

بهادری جهرمی گفت: قرار نیست دولت اربعین را برگزار کند، اگر چنین کند خطا کرده ایم‌.

وی در خصوص اختصاص وام برای شرکت کنندگان در پیاده روی اربعین، گفت: نظام بانکی قصد کرده که آورده ای در این خصوص داشته باشد، حالا ممکن است شیوه مشارکتش به نظر عده ای خوب نباشد که در این صورت می توانند از آن استفاده نکنند.

گام اصلی دولت در خصوص صنعت خودرو، واگذاری آن به بخش خصوصی است
وی گفت: اصلی‌ترین کاری که باید انجام می‌شد این بود که دولت پایش را از این صنعت بیرون بکشد، جایی که دولتی می شود ، نتیجه اش ناکارآمدی است.

بهادری جهرمی افزود: اصلی‌ترین گام دولت برای صنعت خودرو ، واگذاری آن به بخش خصوص و ایفای نقش نظارتی است و این مسیر در دولت دارد طی می شود.

وی افزود: شیوه توزیع و قیمت گذاری خودرو در اختیار دولت نیست و مجلس اختیار آن را به شورای رقابت واگذار کرده است.

دولت نگاه قلک به بورس ندارد
وی به عملکرد ۲ ساله دولت در حوزه بورس اشاره کرد و گفت: دولت بورس را در آن وضعیت خراب تحویل گرفت و طی ۲ سال گذشته اقداماتی برای ثبات در آن از جمله صندوق تثبیت بورس انجام داده است.

بهادری جهرمی افزود: ما در بورس با بازار معیوب و مخربی مواجه بودیم و نگاه دولت به سهام مردم حق الناس است.

وی گفت: دولت در ۲ سال گذشته مدیریت بحران های باقیمانده از دولت قبل را انجام داده است که یک نمونه از آن رشد نقدینگی ۴۳ درصدی ، حجم عظیم نقدینگی ایجاد شده و ناترازی های نظام بانکی در کشور بود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه رویکرد دولت در حوزه اقتصاد ، رشد اقتصاد پایه مردم است چرا که معتقدیم قوام اقتصاد به بخش های مردمی است.

وی با اشاره به جنگ نرم دشمن، اضافه کرد: برای مقابله با جنگ نرم در حوزه زیرساخت ها خوب سرمایه گذاری نشده و به جای توجه به رسانه های رسمی، به سمت فیک نیوزها حرکت شده است.