گناباد-ایرنا- رییس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: ۲۳۰ میلیارد ریال تاکنون از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری و هیات دولت به استان خراسان رضوی برای تکمیل پردیس این مجتمع اختصاص یافت.

دکتر علیرضا زمانی بهابادی روز سه شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر گناباد افزود: از این میزان ۱۰۰ میلیارد ریال در سال گذشته تخصیص یافت و تخصیص ۱۳۰ میلیارد ریال هم امسال  پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد: احداث پردیس مجتمع آموزش عالی گناباد از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و در یکسال گذشته ۲۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زیرساختهای آن هزینه شده است.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۶۵ الی ۹۸ درصدی زیرساختهای پردیس این مجتمع اعم از محوطه سازی، ساختمانهای دانشکده علوم، سالن ورزشی، مسجد و غیره گفت: با تکمیل زیرساختهای موجود در سال تحصیلی آینده همه دانشجویان مجتمع به این پردیس انتقال می یابند.

وی استقلال بودجه ای را از دستاوردهای مهم مجتمع آموزش عالی گناباد طی یک سال قبل برشمرد و بیان کرد: مجتمع مذکور تا پیش از این استقلال بودجه ای خود را از دست داده بود و بودجه آن با اعتبارات دانشگاه فردوسی مشهد تجمیع شده است.

زمانی بهابادی ادامه داد: این مساله ابتکار عمل را برای اجرای طرحها و برگزاری مناقصات عمرانی و همچنین جذب اعتبارات از دست مجتمع آموزش عالی گناباد خارج کرده بود ولی با پیگیریهای لازم این مجتمع استقلال بودجه ای خود را به دست آورد و گامهای موثری در اجرای کیفی طرحهای بخشهای مختلف و تحقق برنامه ها برداشته شد.

افزایش ۶۰ درصدی اعتبارات فرهنگی مجتمع آموزش عالی گناباد

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: اعتبارات فرهنگی این مجتمع در سال گذشته ۱۴ میلیارد ریال بود که برای امسال افزایش ۶۰ درصدی داشته است.

وی مهارت محوری دانشجویان منطبق با رشته های آموزشی و پتانسیلهای منطقه ای را رویکرد دیگر مجتمع آموزش عالی گناباد دانست و افزود: در این راستا انعقاد پنج تفاهم نامه در حوزه صنعت و معدن ، فنی و حرفه ای و میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی انجام شده است.

زمانی ایجاد نخستین دانشکده علوم و فنون در مجتمع آموزش عالی گناباد را از جمله دستاوردهای تفاهم نامه های فوق عنوان کرد و گفت: این دانشکده در سه گروه فناوری کاوش، زیرساختهای معدنی و فناوری آب و قنات فعالیت خود را آغاز کرده است.

این مسوول اظهار داشت: همزمان با همایش ملی فناوری آب و قنات که آبان ماه سالجاری توسط مجتمع آموزش عالی گناباد برگزار می شود، مرکز فناوری آب و قنات فعالیت خود را آغاز می کند.

وی استفاده از رویکرد علمی را ضرورت کاهش بحران آب و کمبود منابع آبی برشمرد و گفت: در این مرکز با بهره گیری از ظرفیتهای دانشگاهی و هم افزایی بین بخشی با مسوولان و دست اندرکاران ذیربط به این مساله توجه خاص می شود.

رییس مجتمع آموزش عالی گناباد اجرای هشت طرح پژوهشی با صرف اعتبار چهار میلیارد ریال، اعزام یکی از اساتید مجتمع آموزش عالی به عنوان نخستین فرصت مطالعه از این مجتمع به خارج کشور و تدوین ۸۰ مقاله علمی و پژوهشی و غیره را از دیگر اقدامات این مجتمع برشمرد.

مجتمع آموزش عالی گناباد به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ۲ هزار دانشجو و ۵۷ عضو هیات علمی فعالیت می کند.

۱۲ هزار دانشجو در ۹ دانشگاه و مرکز آموزش عالی گناباد شاغل به تحصیل هستند.