به گزارش ایرنا، استاندار هرمزگان در این آیین با اشاره به سرمایهگذاری ۲.۳ میلیارد یورویی در طرح ارتقای محصولات سنگین شرکت پالایش نفت بندرعباس، عنوان کرد: پالایشگاه نفت بندرعباس از ابتدا در کنار مردم بوده و در حوزه مسوولیتهای اجتماعی کمکهای دقیقی را به مردم استان کرده است اما کمکی که در حوزه اشتغال انجام میدهد، مساعدت در رفع درد اصلی استان یعنی بیکاری است که جای قدردانی دارد.
مهدی دوستی اظهار کرد: در استان هرمزگان شغل تولید میشود، چنانچه در سال گذشته ۵۰ هزار و ۷۰۰ شغل در استان ایجاد شده اما اثرش در رفع بیکاری استان پایین است و اشتغال ایجاد شده منجر به تحقق اهداف اصلی نشده است.
وی بیان کرد: برای نظارت بیشتر بر به کارگیری نیروهای بومی، ۲ مسیر جذب نیرو را تعریف کردهایم که در راهبرد نخست استخدام دائم نیروهای صنایع از طریق برگزاری آزمون بوده که پالایشگاه نفت ستاره خلیجفارس این آزمون را برگزار کرده است و شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز در ۲ مرحله در ماههای شهریور و مهر آزمون استخدامی خود را برگزار خواهد کرد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان تاکیدکرد: مسیر دوم جذب نیروی بومی، برای نیروهای پیمانکاری است که در فرآیند احداث واحدهای جدید مشارکت خواهند داشت که الزام شده این نیروها از طریق سامانه جست و جوی شغل shoghl.mcls.gov.ir و با اولویت نیروهای بومی جذب شوند.
دوستی با تاکید بر اینکه نقشه توسعه نیروی انسانی استان باید منطبق بر نقشه توسعه صنعتی استان باشد، گفت: در ابرپروژه ارتقای محصولات سنگین پالایش نفت بندرعباس حدود هشت هزار نیرو از طریق سامانه جستجوی شغل جذب خواهد شد و در صورتی که تقاضای بازار کار استان رفع شود بعد از یکماه امکان جذب نیرو از سایر نقاط کشور در بستر این سامانه ایجاد خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به تلاشها برای تخصیص سهمیه جذب نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان، گفت: از وزارت بهداشت مجوز استخدام ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برای شبکه بهداشت و درمان استان را اخذ کردهایم که ۱۰ درصد کل ظرفیت جذب وزارت بهداشت را شامل میشود.