به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری روز سه شنبه در جمع اساتید بسیجی حوزه علمیه قم بیان داشت: رسانههای بیگانه در یک دوگانگی و تضاد، اینگونه بیان میکنند که این عملیات توسط داعش صورت نگرفته است تا ذهن افکار عمومی به سمت و سوی دیگر هدایت گردد و در جایی دیگر این رسانهها، برای اهداف خود اینگونه القا میکنند که این عملیات، انتقام داعش بخاطر اعدام اعضای خود میباشد.
وی افزود: حملات در اماکن عمومی مانند پارکها و اماکن زیارتی، مطلقا ارزش عملیاتی ندارد؛ اگر مقر نظامی را زدند و حلقه اولی را شکستند و نفوذ و اهداف را محقق کردند، این را میتوان ضعف حفاظتی دانست و برای طرف هم یک موفقیت تلقی شود. ولی مراکز عمومی، مراکز فرهنگی، اداری و زیارتی، مراکزیست که بنا بر تسهیل رفت و آمد است و بنا بر برداشتن موانع و کم کردن موانع است، لذا نمیتوان آنرا موفقیت تلقی کرد.
ذوالنوری ضمن مطرح کردن ارزش عملیاتی این حادثه بیان کرد: اگر در این حادثه دنبال ارزش عملیاتی میگردید؛ ارزش عملیاتی آنجایی است که یک تروریست مسلح با چهل تیر و هشت خشاب توسط جوانمردی به صورت خودجوش، خلع سلاح میشود، بدون آنکه آمادگی قبلی این کار را داشته باشد.
وی در ادامه سخنان خود بیان داشت:کشوری که از اول انقلاب، دچار انواع بلاها و تحریمهای ظالمانه توسط نظام سلطه قرار گرفته است، توانسته پیشرفتهایی قابل توجهی در عرصههای مختلف علمی همچون نانو، پزشکی، صنعتی و نظامی به دست بیاورد که قبل از آن نداشته است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در هر عرصهای روحیه انقلابی بود، در آن عرصه به رشد قابل توجهی رسیدهایم و هر وقت از این روحیه فاصله گرفتهایم دچار مشکل و عقب ماندگی شدهایم.
به گزارش ایرنا، یک عامل تکفیری عصر روز یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ با سلاح گرم وارد حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) شد و از ورودی اقدام به تیراندازی به سمت زائران و خادمان کرد.
در این حادثه تا کنون ۲ نفر شهید و هفت نفر(۵ نفر مجروح و ۲ نفر مصدوم) مجروح یا مصدوم شده اند که همه آنها به مراکز درمانی منتقل و تحت مداوا قرار دارند.
یک نفر عامل این حادثه تروریستی با ورود به موقع ماموران امنیتی و انتظامی دستگیر شد.
حرم شاهچراغ(ع) روز چهارشنبه چهارم آبان سال ۱۴۰۱ نیز مورد حمله تروریستی داعش قرار گرفت که در نتیجه آن ۱۳ نفر به شهادت رسیدند و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند. عاملان این اقدام تروریستی یک ماه گذشته اعدام شدند.