سیدمحمدحسین حجازی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت نوسازی عباسآباد روز دوشنبه - ۲۵ مرداد- در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار گردشگری ایرنا درباره ساخت هتل دیدار در این مجموعه گفت: این طرح از سال ۱۳۹۴ برنامه ریزی و عملیاتی شده است، طبق اسناد بالادستی باید هتلی در مجموعه اراضی عباس آباد ساخته شود، لذا بخشی از زمین را در اختیار بخش خصوصی قرار دهد و با هماهنگی سازمان سرمایه گذاری و شرکت نوسازی عباس آباد بخش خصوصی دعوت شد، تا این هتل با حدود ۲۴ طبقه ساخته شود.
مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد توضیح داد: این هتل در همجواری پارک آب و آتش در حال ساخت است ولی مراحل انجام به دلیل موضوعات معماری در مقطعی متوقف شده بود، اما در ۲ سال گذشته بیشتر مسائل آن حل شد و برخی از این مسائل هم باقی ماند که از سوی شهردار تهران (علیرضا زاکانی) دستورات لازم داده شده که در حال رفع شدن است که به زودی هم رفع خواهد شد.
حجازی تصریح کرد: طرح هتل دیدار از برنامههای مجموعه عباس آباد حذف نشده و هرگز هم متوقف نشده است، این هتل باید ساخته شود، اگر این بخش خصوصی نتواند و انجام نشود، مجری تغییر خواهد کرد و کار ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: تا شهریورماه وضعیت روند ساخت هتل دیدار، زمانبندی رفع قانونی موانع اخیر و همچنین زمان بندی پایان طرح و بهره برداری از این هتل نحوه و تداوم همکاری با مجری طرح ( بخش خصوصی) به صورت کامل مشخص میشود.
مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد درباره خروج هتل دیدار از طرح جامع شهری گفت: این به معنای کنار گذاشتن طرح نیست، این هتل در مجموعه اراضی عباس آباد وجود دارد، اما به دلیل مشکلات معماری و فنی و سخت گیری هایی که مانع میشد از طرح جامع شهری خارج شد تا روند ساخت آن تسهیل شود، این موضوع بعد از پیگیری ها پس از ۱۰ سال به نتیجه رسید.
هتل دیدار هتلی ۵ ستاره از طرح های در حال احداث اکو پارک عباس آباد است، کاربری اقامتی در عین حال خدماتی و تجاری در ۲۴ طبقه روی زمین و ۸ طبقه زیر زمین است تا میزبان گردشگران داخلی و خارجی باشد، زیربنای کلی این فضای اقامتی ۱۶۰هزار مترمربع و پارکینگ آن در چهار طبقه ظرفیت ۱۵۲۰ خودرو دارد.
ایجاد «باغ توشه» برای نمایش صنایعدستی/ هلدینگ صنایع دستی راهاندازی میشود
حجازی درباره برنامهها و فعالیتهای مجموعه اراضی عباس آباد در حوزه صنایع دستی نیز گفت: در جلسه ای که هفته صنایع دستی امسال با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی (مریم جلالی) داشتیم، توافق کردیم که بخشی از زمینهای عباس آباد با عنوان باغ توشه جانمایی شود، این باغ فضایی برای معرفی و نمایش صنایع دستی ایران طراحی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد خاطرنشان کرد: قرار شد که هلدینگ صنایع دستی در سطح حاکمیت با همکاری و همراهی اراضی عباسآباد به نمایندگی از شهرداری تهران و معاون صنایع دستی به نمایندگی از وزارت میراث فرهنگی و همچنین بخش خصوصی که شامل کنسرسیوم در این هلدینگ خواهند بود، پس از اجماع تاسیس، آن قطعه زمین را تحت عنون باغ توشه در اختیار هلدینگ قرار دهیم تا صنایعدستی در بخش های مختلف آن شامل شهرک دانشگاه، بازار و فروشگاه راه اندازی و فعال شود.
اراضی عباسآباد هاب گردشگری پایتخت / تمرکز بر گردشگری خانواده محور
حجازی گفت: در بخش سرمایه گذاری و اقتصاد گردشگری، برنامه های جدی داریم. در چارچوب برنامه های کلان شهری برای ارائه خدمات خوب به شهروندان تهرانی و گردشگران در چارچوب «گردشگری یکپارچه» برنامه ریزی و نقشآفرینی می کنیم.
وی با بیان اینکه اراضی عباس آباد قطب گردشگری پایتخت خواهد شد، افزود: به زودی ایستگاه گردشگری در مجموعه اراضی عباس آباد دایر می شود و در این ایستگاه، بسته ها و هدایای گردشگری به بازدیدکنندگان داده می شود که سطح آگاهی مردم و گردشگران داخلی را نسبت به ظرفیت های فرهنگی و گردشگری پایتخت افزایش می دهد.
مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد گفت: زیرساخت مجموعه، فرهنگی است؛ برنامههای ما در سطوح شهری و ملی است، از طرفی پیوست های ملی و بین المللی هم دارد. با تمرکز بر اقتصاد گردشگری بر توسعه فضای گردشگری خانواده محور تمرکز کردیم.
وی به همکاری با معاونت علمی ریاست جمهوری اشاره کرد و توضیح داد: راه اندازی و توسعه خانه های خلاق و نوآوری در مجموعه اراضی عباس آباد در دستور کار قرار دارد و در زمینه توسعه فناوری و هوشمندسازی تفاهم کردیم.
پیش از نشست خبری با مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد، خبرنگاران و عکاسان حوزه شهری و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از سه طرح اجرایی پارکینگ طبقاتی فرهنگ، خانه موسیقی و تصفیه خانه دریاچه هنر در این مجموعه بازدید کردند و در جریان روند پیشرفت و اجرای این طرح ها قرار گرفتند.