به گزارش ایرنا، مسلم خادم رضویه روز چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران شهرستان افزود: بر اساس آخرین آمار بیش از ۶۵ درصد سهم اشتغال مهریز مربوط به بخش صنعت و بعد از آن بخش خدمات ۲۹ درصد و بقیه مربوط به بخش کشاورزی است .
وی با بیان اینکه هماکنون مهریز یک شهر صنعتی محسوب میشود و بیش از هشت هزار نفر در ۲۴۵ واحد تولیدی و صنعتی اشتغال دارند ادامه داد: با این شرایط کارگران و فعالان بخش تولید و صنعتی شهرستان از امکانات کافی فرهنگی، تفریحی و ورزشی برای خود و خانوادههای وابسته محروم هستند.
این مسئول اظهار کرد: برای خانواده بزرگ صنعتی و کارگران شاغل در شهرستان باید امکانات فرهنگی، هنری ، ورزشی و تفریحی و رفاهی کافی و مناسب وجود داشته باشد تا جامعه هدف برای استفاده خود و خانواده مجبور به رفت و آمد به مرکز استان نشوند.
خادم رضویه بیان کرد: اگر امکانات کافی رفاهی و فرهنگی مورد نیاز در شهرستان باشد سهم بخش صنعت در اقتصاد منطقه افزایش پیدا میکند در حالی که به دلیل شرایط موجود این سهم خیلی ناچیز است و امیدواریم برای برون رفت از مشکل موجود اقدام شود.
وی بیان کرد: در مجموع بیش از ۱۲ هزار کارگر در واحدهای مختلف تولیدی، صنعتی و کارگاههای مختلف در شهرستان اشتغال دارند که بر اساس آخرین آمار موجود اکثریت آنها را افراد غیربومی تشکیل میدهد که هر روز مجبور به رفت و آمد هستند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز گفت: اگر برای رفاه حال کارگران و فعالان صنعتی و تولیدی شهرستان امکانات لازم ایجاد شود نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه و کمک به توسعه دارد و باید در این خصوص بیش از گذشته برنامه ریزی و اقدام شود.
خادم رضویه یکی از مشکلات این اداره را با حجم کار زیاد داشتن فقط یک بازرس ذکر کرد که اصلا جوابگو نیست و باید برای حل مشکل موجود نسبت به بهکارگیری نیروهای جدید مجوز لازم صادر شود که انجام آن نقش مهمی در پیشگیری از برخی معضلات دارد.
وی در پایان به سوالات مختلف خبرنگاران شهرستان پاسخ داد.
شهرستان مهریز دارای شهرکهای صنعتی شهید چمران ، ۱۹۶ هکتاری، هرفته، ناحیه صنعتی بهادران و شهرک سنگ و یزدمهر است.
با توجه به سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی سهم ۲۵ درصد برای تعاونیها در اقتصاد ایران تا پایان برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.
مطابق قانون اساسی فعالیت اقتصادی ایران متشکل از بخشهای دولتی، خصوصی و تعاونی است که در حال حاضر بیشترین (حدود ۷۵ درصد) فعالیت در اختیار بخش دولتی است و سهم بخش تعاون در برنامه توسعه ششم باید به ۲۵ درصد برسد که سهم کنونی با این عدد تا حدود زیادی فاصله زیاد دارد.
مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.