به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از سازمان سنجش آموزش کشور، علی صدر روز شنبه در این باره گفت: متقاضیان ثبتنام در رشتههایی که پذیرش آنها در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) انتخاب می شوند، میتوانند نسبت به ثبتنام و انتخاب رشته برای گزینش در این رشتهها از روز سهشنبه این هفته تا روز شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۲ اقدام کنند.
وی افزود: دفترچه راهنمای ثبتنام و جدول کدرشته محلهای مربوط به پذیرش مذکور از فردا (یکشنبه ۲۹ مرداد) روی درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد و متقاضیان میتوانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی نسبت به ثبتنام و تکمیل فرم انتخاب رشته در حداکثر ۱۵۰ کدرشتهمحل به روش اینترنتی، اقدام کنند.
سرپرست معاونت امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور در مورد متقاضیانی که در نوبتهای اول و دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ ثبتنام کرده ولی در جلسه آزمون غایب بودند، یادآور شد: این دسته از داوطلبان نیازی به ثبت نام مجدد برای رشتههایی که پذیرش آنها با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) است، ندارند و میتوانند با مراجعه به سامانه جامع آزمون سراسری نسبت به انتخاب حداکثر تعداد ۱۵۰ کدرشتهمحل از رشتههای بدون آزمون اقدام کنند.
صدر تاکید کرد: ضروری است داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ثبتنام در رشتههایی که پذیرش آنها در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است، اطلاعیه منتشر شده در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور را به دقت مطالعه کنند.
به گزارش ایرنا، نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در پنج گروه آزمایشی ریاضی، انسانی، هنر، تجربی و زبان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ( ۱۴ و ۱۵ تیرماه ) در ۴۱۷ شهرستان و ۶۶۲ حوزه امتحانی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به همراه ۱۹۵۵ حوزه با رقابت یک میلیون و ۱۹ هزار و ۴۳۶ داوطلب برگزار شد. از این تعداد ۶۸۷ هزار و ۴۲۰ نفر ( ۶۱ درصد) زن و ۴۳۲ هزار و ۱۶ نفر (۳۹ درصد) مرد بودند.
نتیجه اولیه نوبت دوم آزمون سراسری جمعه شب ۲۰ مرداد اعلام شد، کارنامه و رتبههای داوطلبان نیز جمعه ۲۷ مرداد اعلام شد. رتبههای برتر نیز روز چهارشنبه، ۲۵ مرداد اعلام شد.
نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ هم صبح و بعدازظهر پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ دی سال ۱۴۰۱ با حضور ۹۷۸ هزار و ۴۶۰ نفر برگزار شد. بر اساس آمار ۶۰ درصد داوطلبان را زنان و ۴۰ درصد را مردان تشکیل میدادند. نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در ۴۱۷ شهرستان، ۵۸۵ حوزه اصلی و ۲۰۴۱ حوزه فرعی سازماندهی شد که از این تعداد ۲۵ حوزه فرعی در تهران قرار داشت.