خرم آباد- ایرنا- مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: عملیات اجرایی فاز دوم اتصال فیبرنوری نیروگاه برق آبی رودبار به شهر شاپورآباد الیگودرز با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال آغاز شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی مخابرات منطقه لرستان، "نبی اله شمسی فر" شامگاه شنبه اظهار کرد: یکی از مزایای پروژه فیبر نوری مسیر شاپورآباد به سد رودبار تأمین ارتباط پایدار فیبر نوری برای سد رودبار است.

وی افزود: از مزایای این طرح می توان به فراهم شدن زمینه اتصال تمام صنایع و واحد های تولیدی و متقاضیانی که امکان سرمایه‌گذاری در این مسیر را دارند به شکل فیبرنوری اشاره کرد.

شمسی فر اضافه کرد: فاز دوم این طرح با اعتباری بالغ‌ بر ۸۰ میلیارد ریال و به طول ۴۱ کیلومتر در حال اجرا است تا یکی از مصوبات سفر رییس جمهور در این بخش به طور کامل اجرا شود.

مدیر مخابرات منطقه لرستان بیان کرد: کل این پروژه به طول بیش از ۷۰ کیلومتر با همکاری وزارت ارتباطات و اداره کل ict استان و از محل اعتبارات توسعه خدمات اجباری در مناطق محروم uso و با کمک وزارت نیرو در حال اجرا است.

وی با اشاره به اهمیت وجود زیرساختهای پایدار ارتباطی برای توسعه هر منطقه، گفت: از مهمترین مزایای اجرای این طرح می توان به امکان اتصال سایتهای کلیه اپراتورها به فیبر نوری، فراهم شدن زیرساخت لازم برای ارتقای تکنولوژی آنها برای ارایه خدمات اینترنتی با کیفیت مناسب، امکان اتصال روستاهای مسیر به شبکه فیبر نوری و رفع محدودیت‌های شبکه های رادیویی موجود و پایداری ارتباطات آنها در شرایط خاص و نامساعد جوی و همچنین امکان واگذاری و اتصال کلیه متقاضیان سرمایه گذاری در منطقه به شبکه های فیبر نوری و دسترسی آسان و کیفی به شبکه اینترنت اشاره کرد.

شمسی فر با اشاره به فراهم شدن بستر ارتباطات امن و پایدار برای نیروگاه برق آبی رودبار لرستان در شهرستان الیگودرز، عنوان کرد: در راستای اجرای این پروژه شهر بزنوید تیتکان به شبکه فیبر نوری سراسری متصل و مردم از مزایای آن بهره مند خواهند شد.

گفتنی است فاز نخست پروژه اتصال فیبرنوری سد رودبار به ماهیچال به طول ۴۰ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۹۷ میلیارد ریال (حفاری و نصب کامل تجهیزات) در هفته ارتباطات به بهره‌برداری رسید که با توجه به شرایط کوهستانی منطقه، مشکلات عدم دید رادیویی و تامین پهنای باند سایت ها و مراکز مخابراتی مسیر، بهره برداری از این پروژه، ارتباطات پایدار و پرسرعتی را برای ساکنان روستاهای مسیر فراهم می کند.

هم اکنون بیش از چهارهزار کیلومتر فیبر نوری در لرستان وجود دارد.