"محمود اعتمادالعلماء" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نبود تشک مناسب برای ماده پرش با نیزه جزو مهمترین مشکل موجود دوومیدانی استان است.
وی ادامه داد: برای خرید یک تشک مناسب به بیش از یک میلیارد ریال بودجه نیاز است که حمایت مسئولان به خصوص بخش خصوصی را طلب میکند ضمن آنکه تشک برای ماده پرش ارتقاع نیز قدیمی بوده و مناسب نیست و قطعا این نیز جزو مشکلات مهمی است که باید برای حل آن اقدام شود .
اعتمادالعلماء بیان کرد: سالن سرپوشیده دو و میدانی پردیس آزادی در ورزشگاه بزرگ شهر یزد که برای استفاده ورزشکاران افتتاح شده هنوز جاده مناسب دسترسی ندارد.
وی گفت: به رغم افتتاح این سالن که برای ورزشکاران و مدال آوران دوومیدانی ضروری است هنوز فاقد برخی زیرساختهای اصلی همانند برق و آب همیشگی است.
دبیر هیا دوومیدانی استان یادآور شد: نداشتن سیستمهای مناسب سرمایشی و گرمایشی دیگر مشکل اصلی پیست مسقف دو و میدانی استان در جوار پارک کوهستان در مجموعه ورزشی طلائیه است.
اعتمادالعماء افزود: اکثر مناطق استان برای استفاده ورزشکاران دارای پیست مناسب نیستند و باید در این خصوص اقدام لازم انجام شود.
وی بیان کرد: هرچند برای برخی از رشتههای ورزشی حامیان مالی در استان وجود دارد ولی برای دوومیدانی که یک رشته پایه و بیش از ۲۰ ماده را زیرپوشش دارد همکاری لازم نیست.
این مدرس ورزش مدارس بیان کرد: هماکنون بیش از ۱۵ ورزشکار دوومیدانی یزد در مواد مختلف به خصوص در بخش بانوان رتبههای اول تا سوم کشور را دارند و اگر امکانات اولیه در یزد باشد مجبور به سفر به تهران و صرف هزینه و سایر مشکلات نیستند.
مطابق آمارهای منتشره سازمان صنعت، معدن و تجارت(صمت) یزد سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰ هزار میلیارد ریال و با حدود ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد و یزد در حالی که ۱.۱ درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم این بخش را در اختیار دارد.
یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی و دومین استان معدنی کشور شناخته میشود که در تولید محصول کاشی و سرامیک رتبه نخست، محصول نساجی با ۲۵ درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم قرار دارد.
هم اکنون بیش از ۲ هزار نفر در ۲ بخش آقایان و بانوان در دوومیدانی استان یزد فعالیت دارند و این استان با یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت ۴۸ هیات ورزشی و ۶۵ هزار ورزشکار بیمه شده دارد.