قدرت علی پور روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان آب با سه دستگاه خودرو (پیکاب و تراکتور) با همکاری سه محیط بان به زیستگاه های حیات وحش رسانده می شود.
وی بیان کرد: حدود ۵۰۰ راس گراز و ۲۰۰ راس کل و بز در مناطق حفاظت شده دیل و کوه سرخ زندگی می کند و به غیر از این شمار زیادی از پرندگان و پستانداران مناطق آزاد گچساران با آبرسانی سیار سیراب می شوند.
معاون اداره حفاظت محیط زیست گچساران تصریح کرد: به علت اقلیم بسیار گرم منطقه تنها سه دهنه چشمه در مناطق حفاظت شده دیل و کوه سرخ آب کمی دارند و بقیه خشک شده اند.
وی تاکید کرد که آب این سه چشمه به اندازه ای کم است که تنها پرندگان از آن سیراب می شوند.
علی پور عنوان کرد:در طرح آبرسانی سیار به حیات وحش آب در مخزن های ۵۰۰ لیتری به ۹ آبشخور در مناطق گرمسیری شهرستان انتقال داده می شود.
وی بیان کرد:مرمت و بازسازی چشمه ها و آبشخورهای حیات وحش مناطق حفاظت شده از دیگر اقدام های محیط زیست برای تامین آب گونه های حیات وحش است.
او افزود: این آبشخورهای حیات وحش که در مناطق حفاظت شده دچار آسیب شده اند بازسازی و مرمت شدند.
کل و بز،گرگ، گراز ،کفتار، شغال، جوجه تیغی، کاراکال (سیاه گوش) ، پلنگ، سنجاقک و انواع خزنده گان و پرندگانی چون کبگ، تیهو، شاهین ،بحری، عقاب ،بلوط خور، سارگپه در زیستگاه های حیات وحش گچساران روزگار می گذرانند.