بندرعباس - ایرنا - سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان گفت: موکب‌های پذیرایی از زایران اربعین در شهرستان‌های بندرخمیر، بندرلنگه و پارسیان این استان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسلام خواجه‌یی روز دوشنبه در تشریح ویژه برنامه‌های روز جهانی مسجد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این موکب‌های پذیرایی در مسیر زائران اربعین از استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان و همچنین کشورهای افغانستان و پاکستان راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: امروز مساجد در جنگ نرم نیز نقش مهمی را برعهده دارند، مسجد کانون توحید، مرکزی برای پاسخ‌گویی به همه نیازهای جامعه و پایگاهی برای دفاع از آموزه‌های قرآنی و مکتب اهل بیت(ع) است.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد هرمزگان با بیان اینکه نخستین اقدام رسول گرامی اسلام(ص) پس از هجرت به مدینه تاسیس مسجد بود و این خود بهترین گواه بر اهمیت این مکان مقدس است، گفت: مساجد در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب و هم‌چنین پشتیبانی از جبهه و جنگ در دوران هشت سال دفاع مقدس نقش‌آفرین بوده‌اند.

خواجه‌یی با اشاره به تاسیس یکهزار و ۶۳ کانون فرهنگی هنری با مجوز رسمی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور در استان هرمزگان افزود: بیش از ۷۰ درصد از این کانون‌ها در مناطق روستایی استان در حال ارائه خدمات فرهنگی، هنری و آموزشی به جامعه هدف می‌باشند.

وی در ادامه برگزاری مدرسه تئاتر شبستان با شرکت هنرمندان مسجدی استان و با حضور چهره‌های نام آشنای تئاتر و سینمای کشور، حضور کارکنان و اعضای کانون‌های مساجد در گلزار شهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان، برگزاری نشست با رابطین کانون‌ها و تجلیل از ۳۰ نفر از رابطین برتر استان را از برنامه‌های روز جهانی مسجد اعلام کرد.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد هرمزگان، اجرای طرح «مسجد کانون نشاط» و برگزاری طرح قرآنی تربیتی تسنیم با محوریت حفظ ۲ جزء قرآن کریم با شرکت ۲۴۰ نفر از نوجوانان عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد در ۶ نقطه از استان هرمزگان از دیگر این برنامه‌ها عنوان کرد.

به گفته خواجه‌یی؛ طرح «مسجد کانون نشاط» که از اواخر خردادماه سال‌جاری آغاز شده، تا نیمه شهریور ادامه دارد.