حجت الاسلام "مرتضی عزیزی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: علاوه بر این آشپزخانه مرکزی این اداره کل نیز در مرز مهران دایر و از روز چهارم شهریورماه روزانه ۱۵ هزار پرس غذا پخت و بین زائران توزیع می شود.
وی افزود: علاوه بر پخت غذا با میان وعده نیز شامل شربت، چای، آب و غیره از زائران حسینی پذیرایی می شود.
به گفته وی، یکی دیگر از خدمات این اداره کل در مرز مهران برپایی نانوایی سنتی توسط استان خراسان شمالی است که جمعی از بانوان کار پخت نان برای زائران را انجام می دهند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام بیان کرد: این اداره کل در مجموع ۱۲ موکب در شهرستانهای مختلف استان داشته که از طریق پنج استان معین شامل سمنان، گلستان، خراسان شمالی، گیلان و اصفهان به زائران خدمات رسانی می کنند.
حجت الاسلام عزیزی یادآور شد: همچنین از ظرفیت تمامی اماکن مذهبی استان نظیر مساجد، حسینیه ها، امامزدگان و ... برای اسکان و پذیرایی زوار اربعین در استان و به خصوص مرز مهران استفاده می شود.
وی اضافه کرد: سال گذشته بیشتر اماکن مذهبی استان برای اسکان زوار اربعین به سیستم های سرمایشی تجهیز شده و امسال نیز تعدادی از اماکن مذهبی به سیستم های سرمایشی تجهیز می شوند.
به گزارش ایرنا، مرز مهران در ایام اربعین پذیرای ۶۰ درصد تردد زوار است.