به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، محمدرضا حسنیآهنگر امروز(سه شنبه) در ایرنا حضور یافت و ضمن بازدید از بخش های مختلف تحریریه این رسانه از نزدیک در جریان فعالیت های خبرنگاران و تولید اخبار قرار گرفت.
وی همچنین در نشستی با خبرنگاران ایرنا به تشریح برنامههای دانشگاه جامع امام حسین (ع)، نقش نهادهای علمی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نقش دانشگاه ها در حل مسایل مختلف کشور پرداخت.
دستاوردهای علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، برنامه های تحولی این دانشگاه ذیل طرح آمایش آموزش عالی، جایگاه علمی، آموزشی این دانشگاه در رتبه بندی های جهانی، دستاوردهای دانشگاهیان امام حسین (ع) باتوجه به تحریم های علمی از دیگر محورهای این نشست بود.
رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) که دارای دکتری تخصصی مهندسی کامپیوتر- گرایش هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه علم و صنعت ایران است از سال ۱۳۹۱ مسوولیت این دانشگاه را برعهده دارد.
دانشگاه امام حسین (ع) از سال ۱۳۶۵ راه اندازی شده و در سال ۱۳۸۷ با تصویب رهبر معظم انقلاب، به دو دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تفکیک شد. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) مختص آموزش های افسری است و دانشجویان آن از طریق آزمونهای داخلی سپاه پذیرش و گزینش میشوند.
دانشگاه جامع امام حسین (ع) نیز در بخش دولتی (دوره های بورسیه و غیربورس) دارای مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (PhD) رشته های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که از طریق کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور و از میان تمام داوطلبان متعهد به انقلاب اسلامی، بسیجیان و شاغلان نیروهای مسلح پذیرش دانشجو دارد و طبق قوانین و مقررات وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعالیت می کند.