به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش پور در خصوص اعطای بورس صنعت و مشاغل اظهار داشت: هدف از اعطای بورس صنعت و مشاغل، تربیت سرمایههای انسانی موثر و کارا بر اساس درخواست دستگاههای دولتی و غیردولتی است.
وی افزود: بورسیه دانشجو از طریق کنکور سراسری یا بورسیه حین تحصیل دانشجو طی توافقی بین اداره کل بورس و اعزام دانشجویان این سازمان، مؤسسه و دستگاه بورس کننده، صورت می گیرد.
داداش پور ادامه داد: دانشجویان بورسیه صنعت و مشاغل، حین تحصیل، تسهیلات دریافت کرده و پس از دوران تحصیل با شرایطی که در قرارداد قید می شود، در این دستگاه ها مشغول کار خواهند شد. در این نوع بورسیه، مؤسسه به دانشجویان بورس صنعت و مشاغل اجازه میدهد تا سقف مشخصی دروس اختیاری را با نظر دستگاه بورس کننده بگذرانند و کارآموزی دانشجوی بورسیه در دستگاه بورس کننده سپری میشود و دانشجو مجاز است تا سقف ۵۰ ساعت در ماه با شرکت همکاری کند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در این بورس ظرفیت دانشگاههای برتر کشور به جای تربیت نیرو برای دانشگاه های خارجی، در خدمت بنگاه های اقتصادی کشور قرار می گیرد و از طرفی شرکت نیز بهترین و نخبهترین دانشجویان را جذب کرده که قطعاً در کیفیت محصول و افزایش راندمان آن شرکت موثر است.
داداش پور در پایان بیان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی جلسات متعددی با ستاد نیروهای مسلح در تلاش است مسئله سربازی این دسته از دانشجویان بورسیه را طوری برنامهریزی کند که دستگاه بورس کننده بتواند بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی از ظرفیت این دانشجویان استفاده کند.