محسن ذبیحی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای دولت سیزدهم در خراسان رضوی افزود: این شرکت خدمت رسانی به مشترکان برق را در کل استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز برعهده دارد.
وی بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون هفت هزار و ۶۲۷ کیلومتر شبکه سیم مسی در استان خراسان رضوی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است که اجرای این طرح از حیث تامین ایمنی و مبلمان شهری، حفظ محیط زیست و پایداری شبکه برق اهمیت بسزایی دارد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به موفقیتهای این شرکت در حوزه اتوماسیون و هوشمندسازی شبکه گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون هزار و ۴۷۶ نقطه اتوماسیونی در استان به بهره برداری رسیده است که افزایش ۲ و نیم برابری نسبت به دولت گذشته دارد.
ذبیحی اظهار داشت: افزایش نقاط اتوماسیونی در شبکه توزیع برق خراسان رضوی در پایداری برق صنایع و بخشهای مولد و مصرفی استان نقش بسزایی دارد و مدت زمان و مقدار خاموشی های ناخواسته را تا حد زیادی کاهش می دهد.
وی با اشاره به طرح "کرامت خورشید" و تامین سامانه های خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در استان خراسان رضوی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون هزار و ۷۴ سامانه خورشیدی در استان به بهره برداری رسیده است که افزایش ۲ و نیم برابری نسبت به گذشته دارد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی بیان کرد: سامانه های خورشیدی قابل حمل عشایری از دیگر خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان در دولت سیزدهم بوده که ویژه عشایر طراحی شده است تا حداقل نیازهای آنان را در حوزه برق تامین کند.
وی افزود: در این راستا تاکنون هزار و ۸۵۰ سامانه خورشیدی قابل حمل به عشایر خراسان رضوی تحویل داده شده است و شاهد رشد ۹۵ درصدی تحویل سامانه ها به عشایر استان هستیم.
شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی یک میلیون و ۴۲۱ هزار و ۷۷۳ مشترک دارد که از این تعداد یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۵۰۵ مورد مشترک خانگی هستند.