به گزارش خبرنگار ایرنا، طبق این ماده تعیین زمین های بایر و دایر از موات و همچنین تشخیص احیاء و عمران و تاسیسات مناسب از وظایف وزارت راه و شهرسازی و همچنین این تشخیص قابل اعتراض در دادگاه است.
بر اساس ماده ۱۲ قانون زمین شهری روش تشخیص نوع زمین های موضوع این ماده طبق دستورالعملی که وزارت راه و شهرسازی تهیه و به اجرا می گذارد، بوده و در این دستورالعمل تعیین نوع زمین و تشخیص عمران ان به کمسیونی با عنوان کمسیون ماده ۱۲ قانون زمین شهری محول شده است.
حسین سبحانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از مکاتبه این شورا با رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی محیط زیست در رابطه با حذف ماده ۱۲ زمین شهری و حل معضلات چندین ساله شهروندان قیامدشت خبر داد.
وی اظهار داشت: در جلسه شورای شهرسازی و معماری شهر قیامدشت در خصوص پیگیری رفع مشکلات زمین مقابل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و همچنین نحوه جذب مشاور جهت مطالعات مورد نظر در خصوص افزایش سرانه های عمومی، نحوه صدور پروانه و رفع موانع جهت افزایش تراکم سطح شهر بحث و تبادل نظر شد.
این عضو شورای اسلامی شهر قیامدشت با بیان اینکه در بحث عمرانی کارهای خوبی در قیامدشت انجام شده است، گفت: اما در موضوع نگهداشت شهر ضعیف عمل شده و مردم گلایه مندند.
این مسئول افزود: تعداد پرسنل شهرداری قیامدشت کم است و اجازه جذب هم داده نمی شود؛ با این وجود با کمبود نیرو اقدامات خوبی انجام شده است.
به گفته سبحانی، مشکل حریم قیامدشت و تداخل با منطقه ۱۵ وجود دارد و تقسیمات کشوری مشخص است؛ برخی با یک سری اطلاعات غلط به نهادها می خواهند حریم را تغییر دهند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۲۰ درصد تراکم برای ساختمان سازی در شهر قیامدشت اجازه داده می شود و این میزان تراکم را برای ساخت و ساز و نوسازی بافت فرسوده ترغیب نمی کند.
شهر قیامدشت مرکز بخش خاوارن با جمعیتی افزون بر ۳۶ هزار نفر از توابع شهرستان ری در جنوب پایتخت واقع است.