به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از خبرگزاری مینت هند، در میان نرخ بالای بیکاری هند ، «هارش گوئنکا»، رئیس یکی از شرکتهای بزرگ هندی واقع در بمبئی (گروه RPG)، معتقد است در حالی که مردم از بیکاری شکایت دارند، شرکت او با کمبود کارگران ماهر مواجه است.
در پست گوئنکا در پلتفرم X (که قبلاً به عنوان توییتر شناخته می شد)، آمده است: ما کارگران ساختمانی ماهر می خواهیم وی نیرو به اندازه کافی پیدا نمی کنیم! ما رانندگان کامیون باتجربه و ماهر می خواهیم و کمبود شدید داریم، کارگران مزرعه می خواهیم اما آنها در دسترس نیستند! نمی توانیم راه حلی پیدا کنیم.
چندین کاربر اینترنتی با گوئنکا موافق هستند، کاربری در پاسخ به پست گوئنکا گفت: حقیقت تلخ این است که مراکز آموزش مهارت به سختی دانشجو پیدا می کنند. جوانان ما فقط مشاغل کارمندی و پشت میز نشینی می خواهند، نه شغل تخصصی و کارگری حتی اگر پول خوبی داشته باشد.
یک کاربر به گوئنگا پیشنهاد کرد: اگر صنایع گرد هم آیند و مراکز توسعه مهارت خود را راه اندازی کنند، کمبود نیروی کار ماهر می تواند حل شود: موثرترین راه برای برآورده کردن و تطبیق تقاضا این است که صنایع گرد هم آیند و مراکز توسعه مهارت را در سراسر هند راه اندازی کنند که کالج ها و پلی تکنیک ها را برای آموزش، تمرین و توسعه مهارت های مورد نیاز صنعت بپذیرند یا با آنها همکاری کنند.
کاربر دیگری شکاف های موجود در سیستم آموزشی هند را مورد توجه قرار داد که منجر به کمبود نیروی کار ماهر شد. این کاربر نوشت: به منظور بهبود بهره وری و کاهش هزینه های عملیاتی، مکانیزه شدن دستگاهها ناگزیر است و تا حدودی طبقه خاصی از مردم وجود دارند که نمی خواهند سخت کار کنند، بلکه همه تلاش می کنند تا شغل دولتی پیدا کنند.
مشکل اصلی در سیستم آموزشی ما این است که بیشتر مدرک گرا است تا مهارت یا دانش. برای اینکه یک جوان ماهر شود، سیستم آموزشی ما باید رویکردهای عملی مطالعه را به جای اتکای صرف بر مطالعات نظری، شامل شود. توسعه مهارت جوانان هندوستان نیاز روز است، هر چند دولت در تلاش است در این زمینه کاری انجام دهد اما ظاهراً آنطور که باید مؤثر نیست.
یکی از کاربران با گوئنکا موافق بود که بیکاری یک نگرانی است اما کمبود کارگران ماهر مانند افراد ساختمانی، رانندگان کامیون و کارگران مزرعه نیز وجود دارد.
کاربری دیگری افزایش مهاجرت به کشورهای خارجی به ویژه آلمان و کشورهای حوزه خلیج فارس را عامل دیگر کمبود کارگران ماهر دانست.