"علی رضایی" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ساعت فعالیت نانوایی های مسیر تردد زائران اربعین در استان از صبح تا ساعت ۲۴ شب تعیین شده است.
وی افزود: واحدهای نانوایی شهرستان های ایلام، مهران، چرداول، دهلران و ملکشاهی مکلف به افزایش ساعت فعالیت پخت نان تا ساعت ۲۴ شب شده اند.
رضایی ادامه داد: این افزایش ساعت فعالیت نانوایی ها ویژه اربعین در استان تا پایان موج بازگشت زائران ادامه خواهد داشت.
وی در مورد تامین آرد نانوایی ها هم یادآور شد: ۱۵ هزار کیسه آرد ویژه اربعین برای نانوایی های این شهرستان ها تامین شده که بیشترین سهم متعلق به مهران با هشت هزار کیسه آرد و سهم ایلام هم ۲ هزار کیسه است.
رضایی با بیان اینکه آرد مورد نیاز ناتوایی ها در اختیار فرمانداران این شهرستان ها جهت توزیع در بین نانوایی ها قرار گرفته است، تاکید کرد: هیچ گونه مشکلی در زمینه تامین آرد اربعین نانوایی شهرستان های در مسیر تردد زائران وجود ندارد.
وی ادامه داد: بازرسان ناظر دستگاه های نظارتی از جمله تعزیرات حکومتی، جهادکشاورزی، صنعت معدن و تجارت، غله و خدمات بازرگانی و فرمانداری ها در مدت حضور زائران در استان بر ساعت شروع و فعالیت نانوایی ها، کیفیت پخت نان، میزان مصرف آرد و جلوگیری از انحراف مصرف آرد به طور مستمر از واحدهای نانوایی بازدید به عمل می آورند.
به گزارش ایرنا، بر اساس پیش بینی ها، بیش از ۶۰ درصد زائران اربعین حسینی از مرز مهران تردد می کنند.
مرز مهران مهمترین و اصلی ترین گذرگاه زمینی کشور است که به واسطه نزدیکی مسافت به عتبات عالیات و امنیت طول مسیر در داخل خاک عراق بیشترین تردد زائر را در بین دیگر مرزهای کشور دارد.
استان ایلام بیش از ۶۰۰ نانوایی فعال دارد و سنگک، ساجی (نان محلی استان ایلام)، بربری، خشخاشی، ریزشی، لواش و تافتون از جمله نان های استان ایلام است.