به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا؛ این روزها اگر سری به مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد بزنید و راهی موزه آشپزخانه سلطنتی بشوید شاهد نمایش مستندهای با موضوع خوراک خواهید شد.
در محلی که پیشتر غذاها به شکل خاص و ویژه برای خانواده سلطنتی طبخ میشده و پر است از ابزار و ادوات مختلف حالا ارزش افزودهای هم قرار داده شده تا علاقهمندان به خوراک و تاریخچه غذاهای سنتی و بومی ایرانی به شکلی علمی با این صنعت آشنا شوند.
آثار مستند گردشگری خوراک در ۲۰۰ قسمت را عبدالرحیم صاحب الفصول سالها با سفر به اقصی نقاط ایران تهیه کرده تا بخشی از تاریخ ایران زمین را به تصویر بکشد.
این مستندها در زمانهای مختلف تهیه شدهاند؛ برخی ین ۵ تا۱۰ دقیقه هستند و برخی هم در مستندهایی تا ۲۵ و ۳۵ دقیه تهیه شده اند، طعم سفر، بسیار سفر باید،ماچله و خوراکهای ایرانی از جمله مستندهای هستند که این روز ها به جزئی از کاخ سعدآباد تبدیل شدهاند.
صاحب الفصول می گوید: ااین برای اولین بار است که در موزههای کشور اثری به شکل ثابت پخش و عضو بخشی از موزه میشود. پیش از این این مجموعه مستندها از رسانه ملی به نمایش در آمدند.