مشهد-ایرنا- دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر امسال با رویکرد جدیدی برگزار می‌شود و بر اساس ابلاغ دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبتنی بر در نظر گرفتن کل زنجیره تولید پوشاک است.

سجاد لطفی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: رویکرد غالب بر جشنواره مد و لباس فجر این است که حوزه مد و لباس تک نقشی دیده نشده بلکه زنجیره تولید پوشاک مدنظر قرار گرفته و صرفا بر طراحی تمرکز نشود، هرچند طراحی مغز متفکر چرخه فناوری نرم مد و مدسازی است.

وی بیان کرد: در این راستا دو مخاطب جدید و نقش آفرین به جشنواره مد و لباس فجر اضافه شده است که گروه های طراحان و صاحبان «ویژند» در حوزه پوشاک و مد و لباس را شامل می شود.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: در جشنواره امسال سه بخش صنعت مد و لباس، پوشش تراز اجتماعی بانوان و تبلیغات مد در نظر گرفته شده است و به همین دلیل جشنواره به لحاظ وسعت آثار مخاطبین، تعداد مخاطبین و دامنه فعالیت شرکت کنندگان نسبت به دوره های قبل با افزایش قابل توجهی همراه است.

وی افزود: ۲ هفته قبل طی مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی از طراحان و صاحبان ویژند از پوستر دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر رونمایی شد که ۲ هفته آینده فراخوان این جشنواره منتشر خواهد شد، مراسم پایانی آن نیز از ۲۸ دیماه تا ۲ بهمن ماه در تهران برگزار می شود.

لطفی اظهار داشت: در جشنواره دوازدهم فجر تلاش شده است زمینه حضور همه طراحان مد و لباس در کل کشور فراهم شود و صرفا طراحان استانهای تهران و البرز نباشند، نخستین مقصد سفرهای استانی پیرامون این جشنواره را نیز خراسان رضوی قرار دادیم زیرا این استان قطب دوم صنعت پوشاک کشور بوده و از طراحان خوبی در حوزه صنف و صنعت پوشاک برخوردار است.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: طی سه روز گذشته نشست هایی با صنعتگران و اصناف تولیدی در حوزه پوشاک برگزار و چهارمین کارگروه استانی مد و لباس خراسان رضوی با حضور مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط تشکیل شد.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون چالش آموزشگاه و موسسات حوزه مد و لباس اظهار داشت: یکی از رسته های فعالیت در عرصه مد و لباس، بخش آموزش است، در خراسان رضوی نیز آموزشگاه هایی در زمینه مد و لباس فعالیت دارند که با هماهنگی همه جانبه با معاونت امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رویکرد هم افزایانه تلاش کردیم مشکل آموزشگاه ها دراین حوزه حل شود.

لطفی اظهار داشت: در حوزه صدور مجوز برای فعالیت آموزشگاه های مد و لباس به استانها تفویض اختیار شده است و آنها می دانند با چه ساز و کاری مجوزهای لازم را صادر کنند.

وی حوزه آموزش را بخش حیثیتی این کارگروه دانست و گفت: از آنجا که بخش آموزش وظیفه کادرسازی و نیروسازی را برعهده دارد، از حساسیت ویژه ای برخوردار است و مجوز آموزشگاه به افراد مستحق و شایسته اعطا می شود.

به گفته وی، سامانه جامع طراحان در تیرماه امسال رونمایی شده و تاکنون ۱۱۵ نفر از طراحان در آن ثبت و کارت عضویت برای آنان صادر شده است.

به گزارش ایرنا، ۱۴ موسسه و آموزش پیرامون مد و لباس در خراسان رضوی فعالیت دارند.