قصرشیرین- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: یکی از خدماتی که توسط دولت برای زائرین در نظر گرفته شده راه اندازی سه بیمارستان مجهز در مسیر قصرشیرین به خسروی است که برای خدمت رسانی به زائرین آماده شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمدطیب صحرایی» روز پنجشنبه در آیین افتتاح بیمارستان سیار امام حسین (ع) در سه راهی نصرآباد در ۱۵ کیلومتری مرز رسمی خسروی، افزود: یکی از خدمات جهادی برای ارائه به زائرین اربعین حسینی آماده شده بیمارستان های مجهز است.

وی اظهار کرد: بیمارستان سیار امام حسین (ع) سپاه یکی از این بیمارستان ها با ظرفیت ۶۰ تخت خواب است که بخش های مختلفی نیز برای ارائه خدمان درمانی و رفاهی به بیماران مراجعه کننده در این مجموعه وجود دارد که در دسترس بیماران قرار می گیرد.

استاندار کرمانشاه با آرزوی سلامتی برای تمام زائران سید الشهدا (ع) گفت: امیدواریم که این بیمارستان مورد استفاده قرار نگیرد اما برای ما واجب است که آمادگی لازم برای موارد احتمالی را داشته باشیم.

استاندار کرمانشاه گفت: در کنار این بیمارستان ۲ بیمارستان دیگر در مسیر قصرشیرین تا خسروی وجود دارد که با فواصلی آماده سازی شده اند و برای خدمت رسانی به زائرین مورد استفاده قرار می گیرند.

صحرایی اضافه کرد: ارتش جمهوری اسلامی یک بیمارستان دیگر نیز آماده کرده و در مجموع برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی هیچ مشکلی وجود ندارد.

مسوول امداد و عملیات مرکز بهداری غرب نیروی زمینی سپاه و مسوول بیمارستان سیار امام حسین (ع) نیز گفت: امکانات این بیمارستان ها کامل است که از این امکانات می توان به بخش اورژانس، بستری آقایان و خانم ها، تصویر برداری مانند سونوگرافی، بخش ccu، بخش اتاق عمل که دارای ۲ اتاق عمل با امکانات موردنیاز، داروخانه و آزمایشگاه اشاره کرد.

«تیمور قربانی» گفت: ۱۰ پزشک، متخصص در بخش های جراح عمومی، متخصص بیهوشی، متخصص قلب و عروق، مرکز تصویر برداری، چشم پزشک، اورتوپد، جراح عمومی و پزشکان عمومی نیز در این مراکز آماده خدمت رسانی به زائرین هستند.

سه بیمارستان در مسیر قصرشیرین تا خسروی آماده خدمت رسانی به زائران است

به گزارش خبرنگار ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته ی مسوولان با توجه به توسعه زیر ساخت ها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینی ها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلی ترین و قدیمی ترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.