به گزارش ایرنا، مدیر عامل گروه ماشین سازی تبریز روز پنجشنبه در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: تفاهم نامه یاد شده در هفت ماده امضا شده که از تاریخ امضا به مدت یکسال معتبر است.
داود یعقوبی بقا اظهار کرد: استفاده از ظرفیت های گروه ماشین سازی تبریز در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و همکاری ۲ جانبه در زمینه های بازسازی، نوسازی، طراحی، تجهیز و ساخت قطعات مورد نیاز پالایشگاه های کشور برای استفاده از تجارب و ظرفیت های ۲ شرکت از محورهای اصلی تفاهم نامه یاد شده است.
وی ادامه داد: آموزش نیروی انسانی واحدهای پالایشگاهی برای ارتقای بهره وری این واحدها، ارتقای فن آوری و تبدیل و تجهیز ماشین آلات موجود به فناوری و تکنولوژی روز و همین طور استفاده از امکانات ۲ طرف برای استفاده از ظرفیت های یکدیگر از دیگر موارد تفاهم شده است.
وی افزود: پس از سفر و بازدید مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور با هدف توسعه همکاری های ۲ جانبه تفاهم نامه همکاری توسط گروه ماشین سازی تبریز و مرکز پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور امضا شد.
یعقوبی بقا ادامه داد: با توجه به وجود ظرفیت های بالا و وجود متخصصان شرکت با تکیه بر توان داخلی توسعه روابط با شرکت هایی که قابلیت همکاری با ماشین سازی تبریز را دارند را در اولویت داریم.
رضا کاظم نژاد رییس مرکز پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور و رئیس کارگروه تحول و پیشرفت دانش بنیان این شرکت نیز گفت: با توجه به قدمت و برند( تجاری سازی) ماشین سازی تبریز و همین طور تجربیاتی که این شرکت دارد نیازهای بخش های مختلف شرکت نفت را می توان از ماشین سازی تبریز تامین کرد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ارزش محصولات تولیدی این شرکت بیش از ۶ هزار میلیارد ریال است که نسبت به سال ۱۳۹۹ بیش از سه برابر شده و این رقم با تحقق برنامه های و چشم اندازهای شرکت، باز قابل افزایش است.
۷۵۰ نفر در گروه ماشین سازی، ۳۷۰ نفر به صورت قرارداد شرکتی در بخش ریخته گری و ۲۵۰ نفر نیز به صورت پیمانکاری در گروه ماشین سازی تبریز مشغول فعالیت هستند که به گفته مسوولان این شرکت، اگر زمینه برای فعالیت چند نوبته در این شرکت فراهم شود تعداد شاغلان در این مجموعه تا ۳۵۰۰ نفر قابل افزایش است.