عزتالله ضرغامی روز شنبه در حاشیه بازدید از پروژههای گردشگری کردستان در سنندج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با وجود افزایش ٥٠ درصدی بودجه مرمت در دولت مردمی، به دلیل کسرت ابنیه تاریخی که فقط ٣٥ هزار بنای ثبت شده ملی است، اعتباراتی که برای این بخش در نظر گرفته میشود کفایت مرمت این بناهای تاریخی را نمیکند.
وی با بیان اینکه برای مرمت بناهای تاریخی، راههای مختلفی از جمله مشارکت بخش خصوصی در نظر گرفته شده است، افزود: صندوق احیا و توسعه این وزارتخانه، با ماموریت تسریع در این حوزه، بناهای تاریخی را بعد از مزایده در اختیار کسانی که اهلیت دارند قرار خواهد داد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: این افراد، بناهای تاریخی را پس از مرمت در اختیار ما قرار داده و با کاربریهای تعریف شده در یک زمان مشخصی در اختیار سرمایه گذار قرار داده خواهد شد.
وی اظهار کرد: در زمینه مرمت، طرحهای دیگری متناسب با وضعیت استانها در نظر گرفتهایم و نهادهای عمومی در این زمینه همکاری خوبی با ما دارند.
ضرغامی یادآور شد: براساس قانون دستگاههای دولتی که از بناهای تاریخی استفاده میکنند موظف هستند از بودجه خود، تحت نظر ما کارهای مرمت را انجام دهند و ما ابن کار را با جدیت دنبال می کنیم.
وی افزود: عقب ماندگی در حوزه مرمت داریم که با برنامهریزیهایی که انجام شده، از راههای مختلف در حال جبران است.