تهران - ایرنا - رئیس شبکه تبادل علم و فناوری هشت کشور اسلامی در حال توسعه (D۸TTen) از برگزاری چهارمین نشست تجارت فناوری (BTM۲۰۲۳) در ۱۰ مهر ماه در اصفهان خبر داد و گفت: شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان می‌توانند برای حضور در این نشست حداکثر تا ۱۰ شهریور ماه ثبت نام کنند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، میلاد صدرخانلو با اشاره به انتشار فراخوان حضور در چهارمین نشست تجارت فناوری (BTM۲۰۲۳) افزود: این نشست همزمان با برگزاری رویداد جایزه مصطفی در مهر سال ۱۴۰۲ و با حضور چهره های عملی و فناوری در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

وی به‌هم‌رسانی شرکت‌های فناور بین‌المللی از کشورهای مسلمان و برگزاری جلسات ملاقات تجاری (B۲B) میان آنها را از مهم ترین اهداف این نشست برشمرد و گفت: این نشست‌ها با هدف هم افزایی، خرید و فروش محصولات فناورانه و نوآورانه، تولید و سرمایه گذاری برگزار می شود.

صدرخانلو سخنرانی افراد مهم و تأثیرگذار حوزه فناوری از کشورهای مختلف را از دیگر برنامه های این نشست برشمرد و ادامه داد: با توجه به برگزاری نشست تجارت فناوری (BTM۲۰۲۳) همزمان با برگزاری رویداد جایزه مصطفی، از دانشمندان و فعالان حوزه فناوری برای حضور در این نشست و ارائه نظرات خود دعوت به عمل آمده است.

برگزاری جلسات ارائه چالش‌های فناوری (Reverse Pitch) از دیگر برنامه های این نشست است که صدرخانلو به آن اشاره کرد و افزود: این جلسات ارائه چالش‌های فناوری در موضوعات مختلف و توسط صنایع ایرانی برگزار خواهد شد و این صنایع، نیازهای فناورانه خود را اعلام خواهند کرد. همچنین شرکت های فناور حاضر در این نشست و دانشمندان خارجی مدعو نیز به ارائه نظرات خود برای رفع این چالش ها خواهند پرداخت.

رئیس شبکه تبادل علم و فناوری هشت کشور اسلامی در حال توسعه گفت: برگزاری جلسات ارائه عرضه های فناوری (Pitch deck) نیز در این نشست پیش بینی شده تا صنایع به عنوان مخاطبان این جلسات، با آخرین دستاوردهای فناورانه جهانی آشنا شوند.

صدرخانلو جلسات ملاقات تجاری (B۲B) را یکی از بخش های مهم این نشست برشمرد و ادامه داد: بخش نخست این جلسات بین شرکت‌های حاضر در جلسات ارائه چالش‌های فناوری (Reverse Pitch) و سایر شرکت های حاضر در نشست خواهد بود که امید داریم منجر به آشنایی بیشتر این مجموعه های صنعتی با یکدیگر برای رفع نیازهای فناوری شود. بخش دوم این جلسات ارائه نیز بین خود شرکت های فناور و دانش‌بنیان است که هم افزایی، خرید و فروش محصولات فناورانه و نوآورانه، تولید و سرمایه گذاری از نتایج آن خواهد بود.

وی درمورد بخش دیگر جلسات ملاقات تجاری (B۲B) نیز گفت: برگزاری جلساتی نیز بین دانشمندان مدعو رویداد جایزه مصطفی و شرکت های ایرانی پیش بینی شده تا علاوه بر تبادل علم و فناوری، این دانشمندان با دستاوردهای شرکت های ایرانی آشنا شوند.

بر اساس این گزارش، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های سلامت (دارو و فرآورده های بیوتکنولوژی)، انرژی‌های نو و محیط زیست، همچنین هوش مصنوعی و نرم افزار و سایر علاقه‌مندان، جهت ثبت‌نام و حضور در این نشست می‌توانند حداکثر تا ۱۰ شهریور به آدرس اینترنتی https://d۸tten.org/business-technology-meeting مراجعه کنند.

پارک فناوری پردیس مسئولیت دبیرخانه دائمی شبکه انتقال و تبادل فناوری هشت کشور اسلامی در حال توسعه (D۸TTEN) را بر عهده دارد.