علی بخش شجاعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی شامل سورتینگ (درجه بندی)، بسته بندی و سبد سازی در این استان برای انواع میوه ها وجود ندارد.
وی افزود: تلاش شده فاصله تامین تا تبدیل در استان به حداقل برسد تا باغداران متحمل هزینه نشوند البته می طلبد بخش خصوصی در زمینه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان تقویت شود.
مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نبود صنایع تبدیلی مناسب سبب زیان کشاورز می شود.
شجاعی عنوان کرد: در سفر دور دوم رئیس جمهور به استان طرح های خوبی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی بر اساس پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه ای استان پیش بینی و مصوب شد.
وی با اشاره به محصول گوجه فرنگی در شهرستان های گرمسیری استان، ادامه داد: در سال های گذشته کارخانه پوره و رب گوجه فرنگی در استان وجود نداشت اما اینک ساخت چند کارخانه در دستور کار قرار گرفته است.
سالانه یک میلیون تن محصولات کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود که ۳٠٠ هزار تن از این مقدار قابلیت نگهداری سردخانهای دارد.
کهگیلویه وبویراحمد ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.
این استان با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران واقع است.