دکتر تورج حسنزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به نامنویسی بدون کنکور برای پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در پذیرش مهرماه سال جاری با رویکرد جدید تعهد اشتغال دانشجویان توسط واحدهای متقاضی را مدنظر قرار داده است.
وی ادامه داد: در این طرح اجرای دوره در حین یا پس از فراغت از تحصیل و با توجه به سیاستهای اشتغال استان با هدف پاسخگویی به نیاز نیروی انسانی متخصص در بخشهای مختلف ، اقدام به ایجاد ۷۰ نفر ظرفیت تعهد اشتغال در یک کد رشته محل در مقطع کاردانی ناپیوسته و سه کدرشته محل در مقطع کارشناسی ناپیوسته در ۲ مرکز آموزش علمیکاربردی استان پیشبینی شده است.
وی گفت: ثبتنام از تمامی داوطلبان ورود به دورههای مهندسی فناوری و کارشناسی حرفهای ناپیوسته دانشگاه جامع علمیکاربردی برای پذیرش مهرماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۱۱ شهریورماه ادامه ادامه دارد.
وی اظهار کرد: ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفهای ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل نیز از ۷ شهریور ماه آغاز و تا ۱۳ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
او تصریح کرد: متقاضیان می توانند از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر برای ثبت نام اقدام کنند.
دکتر حسن زاده بیان کرد: دانشگاه جامع علمیکاربردی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر ضرورت آمایش دقیق رشتهها و پذیرش دانشجو متناسب با نیازهای کشور و سیاستهای کلان توسعه اشتغال، به دنبال تسهیل دستیابی جوانان به اشتغال اثربخش و تبدیل نهضت اشتغال به پروژه ملی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل اضافه کرد: ایجاد تحول در آموزش عالی نیازمند تغییر نگرش بوده و باید طوری برنامه ریزی کرد که اشتغال پایدار دانشجویان و دانش آموختگان تضمین شود.
وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان پیشران این تغییر نگرش مطابق با سند چشم انداز توسعه و براساس تحلیل تخصصی وضعیت فعلی آموزش عالی، طرح آمایش آموزش عالی علمی¬کاربردی را تدوین و الگوی توسعه متوازن و هدفمند قرار داده و اقدام به اجرای دوره های علمی¬کاربردی کرده است.
وی گفت: این دانشگاه با مشارکت بخش خصوصی و با برخورداری از ویژگی منحصر به فرد ارتباط مستقیم و بی واسطه با بازار کار، بر پذیرش دانشجو مطابق اولویتهای کشور و نیاز محور کردن رشتههای تحصیلی متمرکز شده و با بهره گیری از تجارب پیشگامی در آموزشهای شغلی، با برنامهریزی شغلی برای ارتقای توانمندی نیروی انسانی از طریق بکارگیری مستقیم یا غیرمسقیم و هدایت برای خوداشتغالی و اشتغالآفرینی نسبت به مشارکت در تسهیل اشتغال اقدام میکند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل با تاکید بر اینکه تحصیل در رشتههای مهارتی و شغل محور از ویژگیهای متمایز کننده مراکز علمی کاربردی است، افزود: تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی برای داوطلبانی که هدفشان از تحصیل کسب توامان دانش و مهارت برای ورود قدرتمند به بازار کسب و کار است، انتخاب اول خواهد بود.