«رضا ایاز» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: در این مرحله بخشی از سقف، اندود و تیمچه نبوی زاده با مبلغ تخصیص یافته مرمت می.شود.
وی اضافه کرد: مرمت بازار تاریخی ساوه از چند سال گذشته آغاز شده که امسال اعتبار تخصیص آن با بیش از ۲ برابر از سه میلیارد ریال پارسال به هفت میلیارد ریال رسیده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ساوه با بیان اینکه بازار تاریخی ساوه متعلق به دوره صفوی است، اضافه کرد: به علت قدیمی بودن کانل تاسیسات زیرساختی از جمله شبکه توزیع برق، آب و گاز کف بازار بهسازی کف و کانال برای جلوگیری از حوادث احتمالی ضروری است.
ایاز گفت: مقرر بود شهرداری ساوه در راستای مسوولیت های اجتماعی خود نسبت به این مهم اقدام کند که علی رغم تلاشهای صورت گرفته تاکنون این برنامه اجرا نشده است.
مجموعه تاریخی بازار ساوه مربوط به دوره صفوی است، امتداد این بنا از شمال به خیابان امام خمینی(ره) و از جنوب در میدان انقلاب واقع شده است. این اثر در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۷۸ با شمارهٔ ثبت ۲۵۲۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این بازار حدود ۶۰۰ متر طول دارد و در آن انواع حجرهها با انواع شغلها مشغول به کسب و کار هستند. بازار تاریخی ساوه دارای چند دالان، مسجد، چهارسو و تیمچه است و در انتهای جنوبی بازار و در میدان انقلاب، مسجدی به چشم میخورد به نام مسجد انقلاب که بسیار بزرگ و دیدنی است.