به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن منصوری روز سه شنبه در آئین افتتاح همزمان هفت هزار طرح اشتغال آفرینی که به صورت ویدیو کنفرانسی در سراسر کشور و به میزبانی اسلامشهر برگزار شد، اظهار داشت: از سیاست های قطعی رئیس جمهور که بر آن تاکید داشت و دارد، حل مشکلات اقتصادی به ویژه ایجاد اشتغال بود؛ به گواهی مرکز آمار و سامانه های نظارتی وزارت تعاون در سال گذشته بیش از یک میلیون شغل ایجاد و به وعده انتخابات جامه عمل پوشیده شد و این اتفاقات به همت صنعتگران و تولیدکنندگان بوده است.
وی افزود: در عموم شاخص های کلان اقتصادی اتقاقات بزرگی افتاده و وضعیت بهتری داریم؛ ۲۷۰ همت در امور اعتبار تملک دارایی در سال گذشته هزینه شده و این سوای سرمایه گذاری بزرگ است که دیروز رییس جمهور افتتاح کرد.
به گفته منصوری، بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی دیروز به مردم تقدیم شد و دیروز دیدید که در فاز ۱۱ پارس جنوبی که ۲۰ سال با کارشکنی بیگانگان معطل مانده بود به جهاد مهندسان ایرانی با حضور رییس جمهور افتتاح شد و بدانید چند میلیارد دلار آنجا هزینه شده است.
این مسئول افزود: شاخص های اقتصادی بهتر شده و نرخ بیکاری به زیر ۹ درصد رسیده بود و نرخ رشد نقدینگی قبل دولت سیزدهم از ۴۰ درصد بود که به زیر ۲۵ درصد رسیده است؛ نرخ رشد تورم کنترل شده و البته هنوز این در سفره مردم ملموس نیست و مهار تورم در دسترس است.
منصوری یادآور شد: رشد بالای ۱۰ درصد در نفت داشتیم و در موضوع معدن که سال ها رشد منفی داشتیم به سه درصد رسیدیم؛ اما معیشت برای ما مهم است و البته در امور اجتماعی هم توفیقات خوبی داشتیم.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: باید در حوزه اقتصاد و بانک ها باید به سمت قرض الحسنه حرکت کنیم و خداوند برکت بزرگی به این ها داده است؛ از توفیقات صندوق کارآفرینی این است که عمده تسهیلات به حاشیه شهرها و روستاها داده و این از آرمان های انقلاب بوده است.
وی افزود: پنج هزار و ۴۰۰ واحد راکد تولیدی و صنعتی در این ۲ سال به چرخه تولید برگشته است؛ این یعنی اشتغالزایی و طبق برآوردهای ما بیش از ۱۰۰ همت از سرمایه های مردم به چرخه تولید برگشته که این چیزی جز لطف خداوند نیست
این مسئول یادآور شد: صندوق کارآفرینی امید در احیای واحدهای راکد جزو پرچمداران بوده است و هفت هزار طرح افتتاح و ۱۵ هزار اشتغال مستقیم ایجاد شده است.
منصوری خاطرنشان کرد: اشتغالزایی برای سه هزار و ۳۰۰ زن سرپرست خانوار انجام شد که این مهم است و در هفت هزار طرح ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات داده شد اما بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال از سرمایه های مردم به چرخه تولید برگشته است.