به گزارش ایرنا محمد اله یاری درباره سند موسیقی و چرایی طولانی شدن تصویب این سند اظهارداشت: مصوبه ستاد هماهنگی و راهبری اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور در سال ۱۳۹۹ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را موظف به تدوین سند ملی موسیقی کرد و دبیرخانه موقت تدوین سند در معاونت امور هنری با پیگیریهای مستمر و جدی دفتر امور موسیقی در همان سال ایجاد شد.
متن پیشنویس طی جلسات متعدد بررسی شده و در حال حاضر در دستور کار شورای هنر قرار داردوی گفت: تیم تحقیق پس از بررسی اسناد بالادستی، گزارشهای وضع شناسانه و پژوهشهای موجود را در دستور کار خود قرار داد و با انجام پژوهشها و مصاحبههای علمی مورد نیاز، پیشنویس سند را تهیه کرد. پس از آن پیشنویس سند طی جلساتی توسط کمیته تخصصی بررسی شد و نهایتا در بهمن ماه ۱۴۰۰ به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد.
مدیرکل دفتر موسیقی درباره روند پیشرفت سند موسیقی بیان کرد: متن پیشنویس طی جلسات متعدد بررسی شده و در حال حاضر در دستور کار شورای هنر قرار دارد. با اهتمام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سند در حال ارزیابی دقیق است و به محض اتمام ارزیابی آن در این شورا برای تصویب نهایی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال خواهد شد.
به گزارش ایرنا، تدوین پیش نویس سند ملی موسیقی، به مثابه ماموریت اصلی میز موسیقی دفتر امور هنر و صنایع خلاق از سال ۱۳۹۹ و به منظور اجرایی سازی ماده واحده «فرآیند و مرجع تدوین سند ملی موسیقی» مصوب جلسه ۲۴ خرداد ستاد هماهنگی اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور آغاز شد.
در این ماده واحده آمده است؛ «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادها و دستگاههای مرتبط به طریق مقتضی و در راستای اجرای راهبرد ملی چهار ذیل راهبرد کلان ۹ نقشه مهندسی فرهنگی کشور و با توجه به مفاد بند ۲ شق (الف) ماده واحده وظایف و ترکیب اعضای ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور (مصوب جلسه ۷۴۸ مورخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ ) سند ملی موسیقی را با رعایت چارچوب تدوین اسناد ملی حوزه فرهنگ تدوین و به ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور ارائه کند».