به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآوردههای خوراکی آشامیدنی دانشگاه طی بازدیدی که از کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه داشتند؛ دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمپ این کارخانه را صادر کرد.
این کار در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآوردههای گوشتی انجام و یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد.
در گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم آمدهاست: این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بستهبندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.