قشم - ایرنا - استاندار هرمزگان، سالن ورزشی و زمین چمن مصنوعی روستای توریان قشم به ارزش 185 میلیارد ریال همزمان با هفتمین روز از هفته دولت افتتاح کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دوستی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح این طرح‌های ورزشی افزود: این طرح‌ها با تخصیص 185 میلیارد ریال اعتبار در زمینی به مساحت 2 هزار و 446 مترمربع احداث شده است.

وی بیان کرد: احداث زمین چمن مصنوعی این روستا به مساحت یکهزار و 300 مترمربع و اعتبار 13 میلیارد ریال از سال 1400 آغاز شده بود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان اظهار کرد: سالن ورزشی توریان قشم نیز به مساحت یکهزار و 146 مترمربع، 172 میلیارد ریال ارزش دارد که ساخت آن در سال 1394 آغاز و امروز در راستای سیاست اولویت بخشی دولت مردمی به طرح‌های نیمه‌تمام افتتاح شد.

توریان، روستایی در بخش مرکزی شهرستان قشم است که بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن برابر با ۲ هزار و ۳۳۹ نفر (۶۲۵ خانوار) است.

محمد محمدحسینی تختی فرماندار، اعضای شورای اداری و شورای تامین شهرستان قشم، عادل پیغامی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، ائمه جمعه شیعه و اهل سنت شهرستان قشم و جمعی دیگر از مسوولان استانی و شهرستان استاندار هرمزگان را در سفر به قشم همراهی می کنند.

در سفر نیم روزه استاندار هرمزگان به شهرستان قشم افزون بر هزار و 760 میلیارد ریال طرح در حوزه شهرستانی و منطقه آزاد قشم بهره‌برداری و یا عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود.

این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق - غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.