عباس اکبری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در راستای اجرای این طرح به ۱۲۰ فروشگاه در شهرستان خمین برای ثبتنام در شبکه ملی اعتبار اطلاعرسانی شد.
وی ادامه داد: طرح کالابرگ الکترونیکی مربوط به دهکهای اول تا سوم ویژه خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی است و از سیزدهم خردادماه امسال و همزمان با سراسر کشور در خمین آغاز شد و هدف از اجرای این طرح حمایت از اقشار محروم جامعه و تحقق شعار سال است.
اکبری با بیان اینکه خانوارها میتوانند یک ماه زودتر از واریز یارانه از اعتبار خود استفاده کنند، تصریح کرد: استفاده از طرح کالابرگ الکترونیکی به عنوان جایگزین پرداخت نقدی یارانه برای همه مشمولان، اختیاری است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خمین ادامه داد: خانوارهای تحت پوشش ادارات کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی (دهک اول تا سوم) که دریافت یارانه به صورت اعتباری یا همان طرح کالابرگ الکترونیکی را انتخاب میکنند، یارانه اعتباری آنها ۲۰ درصد افزایش پیدا میکند که شرط استفاده از این افزایش اعتبار، خرید بیش از ۷۰ درصد یارانه معادل سه میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به صورت اعتباری به ازای هر یک نفر است.
وی، یارانه هر یک از افراد سه دهک اول جامعه را چهار میلیون ریال در ماه اعلام کرد و افزود: در صورتیکه این افراد از طریق کالا برگ خرید کنند، این مبلغ به چهار میلیون و ۸۰۰ هزار ریال افزایش پیدا میکند و در غیر این صورت، سر موعد مقرر همان چهار میلیون ریال یارانه نقدی خود را دریافت میکنند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خمین توضیح داد: شیر، پنیر، ماست، برنج، ماکارونی، روغن، تخممرغ، مرغ، شکر و قند، جزو ۱۱ قلم کالای اساسی در طرح کالابرگ الکترونیکی است.
اکبری یادآور شد: در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی کارت جدیدی صادر نمیشود و همه کارتهای بانکی به نام سرپرست خانوار قابل استفاده است.
وی، با اشاره به مزیتهای این طرح برای یارانهبگیران افزود: این طرح کاملا اختیاری است و یارانه افراد در این طرح یک ماه زودتر شارژ میشود، به طور مثال، یارانه مهرماه، شهریور قابل استفاده است.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی است.