بوشهر- ایرنا- مدیر خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر گفت: در سال جاری برنامه تولید ۵۶ هزار تن کود فسفاته در این استان  در دستور کار است.

به گزارش ایرتا خسرو عمرانی روز پنجشنبه اظهار کرد: کودهای شیمیایی، زیستی و آلی از مهم‌ترین نهاده‌های کشاورزی برای توسعه پایدار بخش کشاورزی و تامین اهمیت غذایی کشور است.

وی با اشاره به نقش کودها در تولیدات محصولات کشاورزی و بویژه گندم افزود: استان بوشهر در تولید کود فسفاته دارای جایگاه مهمی در کشور بوده و در سال گذشته توانسته ۳۷ هزار تن تولید در سطح کشور توزیع کند.

مدیر خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: پارسال تولید کود فسفاته در این استان ۱۱۴درصد و کود پتاسه ۸۵ درصد رشد داشته است.

وی افزود: پارسال برنامه تامین و توزیع کودهای شیمیایی یارانه‌ای در سطح استان بوشهر ۲۷ هزار و ۳۰۰ تن بوده که در مقایسه به سال ۱۴۰۰ دارای رشد ۵۴ درصدی است.

عمرانی گفت: برنامه تامین، تدارک و توزیع کودهای شیمیایی یارانه‌ای در سطح کشور نیز در سال ۱۴۰۱ به میزان ۱.۳ میلیون تن بوده که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ دارای رشد ۳۰ درصدی است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ نیز برنامه تامین و توزیع ۲.۳ میلیون تن انواع کودهای شیمیایی یارانه‌ای در حال انجام است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر استان بوشهر تصریح کرد: این استان به عنوان قطب اصلی تولید و توزیع کود ازته در کشور بوده که دارای سهم حدود ۴۰ درصدی با میزان ۹۱۰ هزار تن است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور مسئول طرح خودکفایی تولید کودهای شیمیایی است در تولید کود ازته به خودکفایی رسید.