محمدرضا سیادتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: خودکفایی و خروج از چرخه حمایتی ۴۵۰ مددجو تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان طی ۲ سال گذشته و در دولت سیزدهم محقق شد.
وی با بیان بیان اینکه پرداخت تسهیلات به منظور حمایت مالی در راستای اشتغالزایی از جمله راهبردهای منجر به خودکفایی مددجویان است، ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مجریان طرحهای اشتغالزایی و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اوایل شهریورماه پرداخت شد.
سیادتی با بیان این که شتابی برای خروج خانوادهها از چرخه حمایتی امداد و به صرف اجرای یک طرح اشتغالزایی وجود ندارد، گفت: رویکرد این نهاد این است که تا حصول اطمینان کامل از خودکفایی و توان اداره اقتصادی و معیشتی از سوی متقاضی، مددجو نباید از زیر پوشش خارج شود.
وی ابراز داشت: کمیته امداد ۲ مولفه نظام هدایت شغلی کارشناسمحور و نظام راهبردی کارآفرینی را توامان در دستور کار قرار دارد و بر حسب آن هم اهداف اساسی دیگری را که یکی از آنها اتصال همین مشاغل خرد و زودبازده با راهبران ملی و در سطح وسیع تر است، دنبال می کند.
وی تاکید کرد: رویکرد کمیته امداد به به عنوان یک نهاد حمایتی توانمندی و خودکفایی خانوادههاست و رفع فقر مطلق و ایجاد درآمد پایدار در گرو آموزشهای مهارتی است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان گفت: یکهزار و ۱۰۰ نفر از مجریان طرحهای اشتغال و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان امسال به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدند.
بر پایه آخرین آمار ارایه شده، ۱۷ هزار و ۵۸۰ خانوار در قالب ۳۸ هزار و ۸۲ نفر زیر پوشش کمیتهامداد امام خمینی(ره) استان سمنان هستند که از این جمعیت زیر پوشش ۷۲ درصد معیشتبگیر و ۲۵ درصد غیرمعیشتبگیر است.
بر پایه سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ کشور، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع افزون بر ۷۰۲ هزار نفر جمعیت دارد.