تهران - ایرنا - مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: طبق اعلام بهداری زندان، «جواد روحی» قبل از بازداشت و ورود به زندان در سالهای گذشته چند بار سابقه تشنج و بستری در بیمارستان را داشته است.

به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، در پی فوت یک زندانی به نام جواد روحی در بیمارستان، تصویری از وی در فضای مجازی منتشر شده و ادعا شده است که این تصویر مرتبط به بستری شدن اخیر وی در بیمارستان است که منجر به فوت متهم شد.

این در حالی است که پیگیری‌های مرکز رسانه قوه قضاییه نشان می‌دهد تصویر منتشر هرچند متعلق به جواد روحی است اما عکسی قدیمی و مربوط به زمان قبل از بازداشت این فرد و خارج از زندان است. تصاویر لباس شخصی وی هم گویای همین موضوع است.

به گزارش ایرنا، «جواد روحی» یکی از زندانیانی که در زندان نوشهر با حکم قانونی در زندان به سر می‌برد، امروز پنجشنبه نهم شهریور به دلیل تشنج به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر منتقل شد و در پی آن فوت کرده است.

در حوادث و اغتشاشات سال گذشته در شهرستان نوشهر که «جواد روحی» لیدری گروهی از اغتشاشاگران و افراد حاضر در تجمع را برعهده داشته و شهروندان را تحریک و تشویق به آشوب می‌کرده است، متاسفانه پنج نفر جان خود را از دست داده‌اند و تعدادی از ماموران تامین امنیت نیز مجروح شده‌اند. براساس دادنامه صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی ساری، اتهامات متهم دایر است بر: افساد فی‌الارض از طریق ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی کشور، احتراق و تخریب اموال به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور و ناامنی و ورود خسارت عمده به اموال عمومی شده است، تخریب، ایجاد حریق و خرابکاری در اموال و تاسیسات مورد استفاده عمومی به منظور اخلال در نظم و امنیت جامعه، تحریک برخی از شهروندان به ایجاد ناامنی و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور، ارتداد از طریق هتک حرمت به قرآن از طریق آتش زدن قرآن کریم و توهین به مقدسات امارات و قرائن موجود در پرونده، اعترافات صریح متهم و گزارش ضابطین حاکی از آن است که این متهم در ساماندهی اغتشاشات حضور داشته و به عنوان لیدر در جمعیت اغتشاشگران ایفای نقش می‌کرده است.

۲۰ دی ۱۴۰۱، رییس کل دادگستری مازندران اعلام کرد، جواد روحی به اتهام افساد فی الارض در دادگاه بدوی به اعدام محکوم شد و البته پس از صدور رأی بدوی اعدام برای این متهم، پرونده برای فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارجاع شد و در نهایت دوم خرداد امسال، دیوان عالی کشور از نقض حکم این متهم خبر داد و اعلام کرد که در نتیجه فرجام‌خواهی، مستند به مقررات شق چهارم از بند ماده ۴۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ ضمن نقض دادنامه صادره، رسیدگی مجدد پرونده به دادگاه هم عرض صادرکننده رأی ارجاع و محول می‌شود.