به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، علی شیرین روز شنبه در بیست و پنجمین جشنواره شهید رجایی استان تهران که با تجلیل از عملکرد دستگاه های اجرایی استان تهران در سال ۱۴۰۱ برگزار شد اظهار داشت: در شاخص های اختصاصی، «اهداف پیش بینی شده» و «عملکرد دستگاه اجرایی در قلمرو وظایف اصلی» و در شاخص های عمومی نیز کارکرد دستگاه های اجرای در سه محور اصلی شامل: «رضایتمندی مردم از دستگاه های اجرایی»، «بهره وری و تعالی سازمانی» و «عدالت» مبتنی بر ۱۶ شاخص و ۴۲ سنجه، مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: دستگاه های اجرایی در گروه های شش گانه ارزیابی شامل، «زیربنایی و توسعه زیرساخت»، «تولیدی و خدماتی»، «فرهنگی، علمی و آموزشی»، «سلامت و رفاه اجتماعی»، «عمومی، امنیتی و قضایی» و «اقتصادی و مالی» تقسیم بندی شده و از برترین های آنها قدردانی می شود.
این مسئول یادآور شد: همچنین دستگاه های اجرایی در محورهای ویژه استان تهران شامل «تحقق مصوبات سفرهای ریاست محترم جمهوری»، «مشارکت در تحقق شعار سال»، «پاسخگویی»، «ایجاد اشتغال»، «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و «مشارکت در نظام آمار و اطلاعات، برنامه ریزی و تصمیم گیری استان» مورد ارزیابی قرار گرفته اند که دستگاه های برتر در قالب شاخص های ترکیبی معرفی می شوند.
شیرین خاطرنشان کرد: علاوه بر این، در جشنواره امسال یکی از طرح های پژوهشی که مبتنی بر مسائل استان تهران اجرا شده است، انتخاب و معرفی خواهد شد.
وی یادآور شد: دبیرخانه شهید رجایی استان تهران آمادگی دارد از نظرات خبرگان، نخبگان دانشگاهی و قشرهای مختلف مردم برای بهبود فرایند آسیب شناسی و شاخص های ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی در سال ۱۴۰۲ استفاده کند.