همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت: سفر معاون رییس‌جمهور و وزرا به استان، نشان از نگاه ویژه‌ دولت مردمی به همدان است.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری همدان، «علیرضا قاسمی‌فرزاد» روز شنبه در جلسه‌ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، بیان کرد: دولت مردمی ایران قوی به همه‌ استان‌ها به خصوص استان‌هایی که در طول سالیان گذشته، مورد کم‌توجهی قرار گرفته‌اند و در آن‌ها شهرستان‌های محروم وجود دارد نگاه ویژه‌ای دارد.

وی اضافه کرد: اعتبارات و مصوبات سفر رئیس‌جمهور برای استان همدان، به نسبت سایر استان‌ها عدد قابل توجهی است.

استاندار همدان افزود: در ایام گذشته شاهد حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر علوم‌، تحقیقات و فناوری و وزیر امور اقتصادی و دارایی در استان بودیم که این سفرها نشان از توجه و نگاه ویژه‌ دولت مردمی ایران قوی به استان همدان است.

قاسمی فرزاد افزود: جذب اعتبارات باقی مانده‌ و جذب نشده‌ مربوط به سال گذشته دستگاه‌ها مورد تأکید است.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تأکید شد که موافقت‌نامه‌ها باید به سرعت مبادله شود.

استاندار همدان افزود: دستگاها اگر طرح‌هایی که مشمول ماده ۲۳ می‌شود، دارند باید حداکثر تا پایان شهریورماه تعیین تکلیف شود.

قاسمی فرزاد ادامه داد: پیگیری اعتباراتی که سرفصل ملی دارد، باید از طریق وزارتخانه‌ها تأمین شود و پیگیری این امر توسط دستگاه‌ها مورد تأکید است.

رضایت‌مندی کارکنان سازمان‌ها و مردم از مهم‌ترین مزایای مدیریت دانش است

استاندار همدان با اشاره به مزایای مدیریت دانش گفت: رشد و توسعه فعالیت‌های هر سازمان بستگی به این دارد که چه میزان از منابع سازمانی درست استفاده کنیم.

وی ادامه داد: کاهش موازی‌کاری، جلوگیری از خطاها، استفاده از ظرفیت کامل نیروی انسانی، جلوگیری از خروج دانش افراد، شناسایی خبرگان، واکنش به موقع و سریع در مسائل و بحران‌ها، نوآوری‌های سازمانی، رضایت‌مندی کارکنان و از همه مهم‌تر رضایت‌مندی مردم از مهم‌ترین منابع استقرار مدیریت دانش است.

قاسمی فرزاد افزود: مدیریت دانش با ابزارها و تکنیک‌هایی که ایفا می‌کند، می‌تواند به تحقق این امر مهم کمک کند.

وی اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی طی مصوبه شماره ۳۸۶۰۵۶ مورخ ۲۷ دیماه ۱۳٩۹ شورای عالی اداری ملزم به پیاده‌سازی دستورالعمل مدیریت دانش در راستای اجرای بند ۱۶ سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) هستند که نظام اداری باید دانش بنیان شود و از طریق به کارگیری مدیریت دانش و یکپارچه‌سازی اطلاعات این امر محقق خواهد شد.

استاندار همدان گفت: طبق دستور وحیدی مقام عالی وزارت کشور، استقرار نظام مدیریت دانش باید در چهارچوب سند حاکمیتی مدیریت دانش باشد تا تمامی فعالیت‌های دانشی به صورت یکپارچه و همسو انجام شود.