به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر سرتیپ "سعید صادقی گوغری" روز شنبه در جلسه با استاندار کرمانشاه در مرز خسروی به توان بالا تکنولوژی و فن آوری وزارت دفاع در بخش های مختلف اشاره و انتقال تکنولوژی و فن آوری به جامعه و ایجاد زیرساخت ها در راستای توسعه استان ها از برنامه مهم وزارت دفاع در یاری دادن به جامعه عنوان کرد .
امیر سرتیپ صادقی گوغری با اشاره به خدمات گسترده نیروهای مسلح اعم از امداد هوایی، ایجاد زیرساخت ها، واحدهای مهندسی و دیگر بخشها و با توجه به درخواست استاندار کرمانشاه مبنی بر سرمایه گذاری وزارت دفاع در این استان گفت: مسئولان اقتصادی استان کرمانشاه ظرفیت های اقتصادی شان را احصا کنند تا هلدینگ های صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح برای سرمایه گذاری در کرمانشاه اقدام کند.
آرامش، آسایش و تردد بدون دغدغه در مرز خسروی در جریان است
معاون منابع انسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به بازدید هوایی و زمینی خود از مرز خسروی و خدمت رسانی روان و بدون مشکل این مرز به زوار اباعبدالله الحسین(ع) گفت: الحمدالله آرامش، آسایش، امنیت و تردد بدون دغدغه از مرز خسروی در جریان است و زوار اربعین با خیال راحت از این مرز در حال عبور و بازگشت به کشورمان هستند.
امیر سرتیپ صادقی گوغری مدیریت و بسیج امکانات مرز خسروی را یک الگوی مدیریت جهادی بدون ادعا دانست و به خدمات قرارگاه مردم یاری این وزارتخانه در خدمت رسانی به زوار اربعین در مرز خسروی اشاره کرد گفت: این قرارگاه روزانه حدود ۲ هزار تا ۱۰ هزار پرس غذا گرم در مرز خسروی پخت و بین زواراربعین توزیع می کند.
وزارت دفاع بیشتر در استان کرمانشاه سرمایه گذاری کند
استاندار کرمانشاه نیز در این جلسه با اشاره به توان و قابلیت های فنی و اقتصادی وزارت دفاع و سازمان تابع آن مانند اتکا از این وزارتخانه خواست در اجرای طرح و پروژه اقتصادی بیشتر در استان کرمانشاه سرمایه گذاری کند
"محمد طیب صحرایی" به ظرفیت های گسترده اقتصادی کرمانشاه در بخش های مختلف اشاره کرد و از این وزارتخانه خواست توجه بیشتری به سرمایه گذاری در طرح و پروژه اقتصادی این استان داشته باشد.
وی در ادامه همچنین از سازمان اتکا خواست با توجه به پتانسیل و توان مختلف اقتصادی این سازمان در بخش غذایی خواست به ظرفیت های استان کرمانشاه بخصوص در بخش کشت و صنعت، صنایع تبدیلی و ارزش افزوده محصولات کرمانشاه رغبت نشان دهد.
استانداری کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود؛ از پشتیبانی وزارت دفاع و سازمان اتکا در خدمت رسانی به زائران اربعین در مرز خسروی قدردانی کرد و گفت: وزارت دفاع با تشکیل قرارگاه مردم یاری، در مرز خسروی خدمات ویژه به زوار به ویژه در بحث تغذیه، خدمت رسانی به زیر ساخته داشته که جا دارد از آنان قدردانی کنیم.
صحرایی همچنین با اشاره به احداث برخی از زیرساخت های مهم و خوبی که وزارت دفاع در مرز خسروی ایجاد کرده مانند قرارگاه؛ از این وزارتخانه خواست با توجه به وجود تعداد کثیری از نیروهای نظامی و خانواده هایشان، بازنشسته ها در استان کرمانشاه بعد از اربعین این مکان را به یک مکان تفریحی اردویی بسیار خوب برای پذیرایی اردوهای دانش آموزی یا راهیان نور، از سراسر ایران در غرب کشور تبدیل کنند.
وی در بخش دیگر از سخنان خود به استقبال بی نظیر زوار اربعین از مرز خسروی گفت: مطمئنا تعداد تردد ها در سالهای آینده از مرز خسروی با توجه به نزدیکی به اماکن مقدس و کربلا بیشتر خواهد شد و لازم است زیرساخت های زیادتری ایجاد کنیم.
به گزارش ایرنا؛ سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته مسوولان باتوجه به توسعه زیرساختها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینیها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلیترین و قدیمیترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.