سردار علی ولیپور گودرزی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از ابتدای سال تا الان ۱۹۶ مالخر حرفه ای دستگیر شدند که بخش بزرگ اموال مسروقه در اختیار این افراد بوده که پس از کشف به مالباختگان تحویل شد.
به گفته او، هر هفته فعالیت مالخران رصد شده و طبق دفترچهای معاملاتی که برای آنها تهیه شد باید تمامی معاملات خود و مشخصات مالکین و خریداران اموال را ثبت و ضبط کنند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ تاکید کرد: این مسئله به تمامی صنوف ابلاغ شد و هرگونه معاملهای که در این دفاتر ثبت نشده باشد جرم مشهود محسوب می شود.
از ابتدای سال هیچ سارقی به مرخصی نرفت
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره موضوع بازگشت سارقین به چرخه سرقت و ناامن سازی جامعه نیز توضیح داد: وظیفه پلیس اشراف بر مجرمین و جرم است که شامل اشراف اطلاعاتی بر رفتار و همچنین چگونگی دستگیری مجرمین میشود.
به گفته سردار ولیپور گودرزی، وظیفه دیگر پلیس تعامل دستگاهها با همدیگر است که در حال حاضر تعامل خوبی میان پلیس و دستگاه قضا به خصوص در زمینه ریشه کن کردن سرقت وجود دارد.
وی با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری تا امروز به هیچ سارقی مرخصی داده نشده است، افزود: این توافقی میان پلیس و دستگاه قضا بود زیرا اغلب این سارقین در مرخصی برای جلب رضایت شاکیان و پرداخت خسارت مالباخته قبلی دست به سرقت می زنند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ توضیح داد: به این ترتیب طبق این توافق با دستگاه قضا به سارقین مرخصی داده نمیشود تا بخش اعظم مجازات خود را تحمل کنند و سپس بتوانند با وثیقه به مرخصی رفته یا آزادی مشروط بگیرند.
وی همچنین درباره متهمانی که دست به جرائم خشن و جرائم باندی میزنند، اعلام کرد: پرونده این متهمان به صورت هفتگی با هماهنگی دادستان استان به صورت ویژه پیگیری می شود که با استفاده از قضات مخصوص خارج از نوبت رسیدگی و حکم صادر شود.