«محمدباقر محمدی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد عملیات، ۴۵ مورد حوادث جادهای، چهار مورد کوهستان، ۲ مورد آتش سوزی، چهار مورد خدمات حضوری، پنج مورد خدمات مناسبتی و یک مورد حادثه شهری بوده است.
وی اضافه کرد: در طی این حوادث ۲۵۸ نفر مصدوم توسط تیمهای امدادی انتقال یافته اند که از این تعداد نیز ۱۶ نفر به صورت سرپایی درمان شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: از ابتدای شروع اربعین تاکنون سه هزار و ۴۱۸ نفر از زائران در مراکز امدادی و اداری جمعیت هلال احمر استان اسکان داده شده اند.
محمدی همچنین از کاهش آمار مصدومان اربعین در مسیر جاده های استان کرمانشاه خبر داد و گفت: تاکنون فقط ۵۰ نفر مصدوم از طریق هلال احمر از ابتدای این طرح به مراکز درمانی منتقل شده اند.
وی بیشتر آمار مصدومان بین زوار را گرمازدگی، افت فشار و بیمار قلبی عنوان کرد و یادآور شد: آمار مصدومان تصادفات اربعینی نیز نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری یافته است که نشان از عملکرد خوب تمام دستگاه اجرایی ذی ربط مانند پلیس راه، راهور، راهداری ، شرکت برق و دیگر ارگان ها است.
به گزارش ایرنا؛ سال گذشته در مجموع ۵۰۰ هزار زائر در ایام اربعین از مرز خسروی تردد کردند که به گفته مسوولان باتوجه به توسعه زیرساختها و ۲۴ ساعته شدن تردد از این گذرگاه، امسال پیش بینیها حاکی از سه برابر شدن تردد زائران از این مرز رسمی به عنوان اصلیترین و قدیمیترین محل تردد زائران به عتبات عالیات و کربلای معلا است.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.