به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین برزگر روز دوشنبه در آیین آغاز عرضه مستقیم گوشت گرم با هدف تنظیم بازار و حمایت از حقوق مصرفکنندگان در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هماکنون هر کیلوگرم گوشت گوساله چهار میلیون و ۸۰۰ هزار ریال، گوشت گاو چهار میلیون و ۳۰۰ هزار ریال، گوشت بره گوسفندی چهار میلیون و ۶۰۰ هزار ریال، گوشت بُزغاله چهار میلیون و ۳۰۰ هزار ریال، گوشت میش سه میلیون و ۸۰۰ هزار ریال و گوشت بُز سه میلیون و ۶۰۰ هزار ریال در بازار شهرکرد عرضه میشود.
تولید سالی ۲۷ هزار تن گوشت قرمز
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۷ هزار تُن گوشت قرمز در مناطق مختلف استان تولید و از این میزان سالانه ۱۲ هزار تُن مصرف و بقیه به استانهای دیگر کشور عرضه میشود.
برزگر افزود: در راستای تثبیت و تعدیل قیمت گوشت براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری مقرر شد نرخنامه مورد توافق از سوی اتحادیه قصابان و کاروانسراداران به واحدهای قصابی صنفی ابلاغ شود.
برزگر تصریح کرد: بهمنظور تغییر الگوی مصرف گوشت قرمز در استان و جلوگیری از خروج دام زنده بهویژه بُز و میش از استان و کاهش قیمت گوشت در استانهای همجوار، قرار شد فروشگاههایی در بروجن و شهرکرد راهاندازی و هر کیلوگرم گوشت بُز با قیمت توافقی سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بهازای هر کیلوگرم و گوشت میش با نرخ سه میلیون و ۷۰۰ هزار ریال بهازای هر کیلوگرم توزیع شود.
مصرف سالانه ۱۲ کیلوگرم گوشت قرمز
رییس سازمان جهادکشاورزی استان سرانه مصرف سالانه گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری بهازای هر نفر را ۱۲ کیلوگرم دانست و یادآور شد: مصرف گوشت قرمز در استان بین ۳۲ تا ۳۳ تُن است.
برزگر با اشاره به فعالیت ۳۶ واحد کاروانسرایی در شهرهای شهرکرد و بروجن برای عرضه روزانه دام زنده اظهار داشت: در زمینه عرضه دام زنده محدودیتی در استان وجود ندارد.
گران فروختند با ۱۲۴ تماس بگیرید
رییس سازمان جهادکشاورزی استان به فعالیت ۲۲ گروه بازرسی در چهارمحال و بختیاری از واحدهای قصابی براساس نرخنامه توافقی اشاره و تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف و گرانفروشی با شماره تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند تا با متخلفان برخورد شود.
برزگر با اشاره به سه راهبُرد اصلی بهمنظور بهبود وضعیت تولید و عرضه گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری برای ۶ ماهه دوم سالجاری افزود: توسعه زیرساختههای حوزه دامپروری، راهاندازی چهار دامداری پنج هزار راسی، آغاز عملیات اجرایی ساخت پنج مجتمع دامپروری و واردات گوشت قرمز مُنجمد از سوی شرکت پشتیبانی امور دام از جمله این راهبُردها است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و ۱۸۰ هزار راس دام سنگین از مراکز مهم تولید گوشت قرمز در کشور بهشمار میرود.