به گزارش ایرنا؛ در ابتدای این نشست «عبدالجبار کاکایی» شاعر آیینی درباره کرمانشاه گفت: شهر کرمانشاه از دیرباز یکی از پایگاههای گسترش بیعتها در شعر فارسی بوده است.
وی با بیان اینکه، کرمانشاه بزرگان بسیاری در عرصه قلم و شعر دارد؛ گفت: غلامرضا رشید یاسمی، غلامحسین الهامی، بهزاد کرمانشاهی و بسیاری دیگر از بزرگان که سنت شعر فارسی را در این قلمرو به شکلی آراسته و پیوسته کردند از جمله نام آوران شعر در کرمانشاه هستند.
وی در ادامه بیان کرد: کرمانشاه پایتخت شعر فارسی در غرب کشور است.
این شاعر آیینی در خصوص شعر عاشورایی در روزگار ما نیز گفت: یکی از ضرورتهای شعر عاشورایی در روزگار ما آسیب شناسی نسبت به فهم ماجرای عاشورا است، لذا موضوع چگونگی شهادت امام حسین «علیه السلام» تشریح جزئیات شهادت و بسیاری از مباحث و مسائل دیگر بارها گفته شده و در کتابهای بسیاری آمده است، ولی دامنه وسیع شعر فارسی ما در خصوص اباعبدالله الحسین (ع)، درباره چگونگی شهادتش است و از چرایی شهادتش کمتر حرف زده شده است که به نظرم توجه به این نکته لازم است.
«قادر طراوتپور» شاعر برجسته کشورمان نیز در ادامه این محفل گفت: کرمانشاه سرزمین حماسه و تاریخ، فرهنگ و ادبیات و هنر است، کرمانشاه سرزمین چهرههای ماندگار است که به جان و دل مینشیند و در واقع سرزمینی آسمانی است که شاعران بزرگی داشته و دارد.
گفتنی است شاعران آیینی کرمانشاهی به نام های؛ محمود امینی، منوچهر پروینی، سید جبار عزیزی، بهروز نامدارپور، پوریا منصوری، حامد شبابی، پیمان جسری، سعید امامی، محسن محبی، فریدون نادی، بابک بنی فاطمی، رضا حساس، محمدعلی اسدی، مهدی شریفی شادفر، امرالله عظیمی، دنیا قهرمانی و مهنا امیری در این محفل شعر سرودند.