حسین جمشیدی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از این کاروانها به طور کامل ویژه برادران اهل سنت است که علاوه بر این شمار دیگری از زائران اهل سنت در میان دیگر کاروانها به صورت انفرادی در این همایش مذهبی حضور دارند و با پای پیاده عازم بارگاه منور رضوی میشوند.
وی زمان حرکت کاروان های پیاده را هفته آینده اعلام کرد و گفت: علاوه بر زائران تربت جامی، زائران پیاده از شهرستانهای باخرز و تایباد از طریق جاده های این شهرستان عازم فریمان و سپس مشهد می شوند و در این خصوص مشخصات کاروان ها و زائران پیاده به فرمانداری های فریمان و مشهد اعلام شده است.
فرماندار تربت جام بیان داشت: ۱۱ ایستگاه صلواتی، خدمت رسانی و اسکان این زائران در طول ۴۰ کیلومتر از جاده های این شهرستان تا فریمان را برعهده دارند و در این خصوص تیپ ۳۸ زرهی ارتش در تربت جام نیز در این مسیر با برپایی ایستگاه صلواتی خدمت رسانی خواهند کرد.
دهه آخر ماه صفر همزمان با اربعین حسینی آغاز می شود. در این دهه ۲۸ ماه صفر رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) قرار دارد و سرانجام با شهادت امام رضا (ع) در روز ۳۰ صفر به پایان می رسد.
اوج عزاداریها و سوگواریهای حسینی در خراسان و بسیاری از خطههای دیگر ایران در همین دهه است که در آن هیاتهای عزاداری و دستههای زنجیرزنی از سراسر کشور با وسایل نقلیه شخصی یا عمومی و گروهی نیز با پای پیاده به مشهد الرضا می آیند و آیین های سوگواری را در کنار حرم امام رضا (ع) به جا میآورند.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی و تلفیقی تربت جام با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.