تهران-ایرنا- یک رسانه صهیونیستی از التماس ادامه‌دار نخست‌وزیر رژیم اشغالگر برای رفتن به کاخ سفید و دیدار با رئیس جمهوری آمریکا و همچنین آمادگی وی برای دادن امتیازاتی بدر راستای رسیدن به این هدف پرده برداشته است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در این باره فاش کرده است که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آماده است امتیازات زیادی برای دریافت دعوتنامه از کاخ سفید بدهد.

برپایه این گزارش، نتانیاهو حتی حاضر است در ازای دعوت شدن به کاخ سفید و دیدار با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا لایحه جنجالی تغییرات قضایی را متوقف کند.

این روزنامه نوشت: در فرهنگ واژگان دیپلماتیک آمریکا عبارتی تحت عنوان "بیایید در پاییز ملاقات کنیم" وجود دارد که گاهی نشان از حسن اخلاق است و گاهی نیز به معنای پشت گوش انداختن چیزی است.

یدیعوت در ادامه آورده است: پیام دیدار با بایدن در پاییز از مدت‌ها قبل به دست نتانیاهو رسیده است و گفته شده که آنها در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدار خواهند کرد. بایدن معمولا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدارهایی را با مقامات انجام می‌دهد و این دیدارها گاهی در دفتر هتلش و گاهی نزدیک پله برقی و برای چند لحظه انجام می‌شوند. با این حال، نتانیاهو نمی‌خواهد در راهرو با بایدن صحبت کند، بلکه او یک مهمانی در کاخ سفید می‌خواهد تا از دروازه اصلی وارد شود و نشستن در کنار بایدن در کنار یک شومینه را تجربه کند و فرصتی برای عکاسی خبرنگاران دست دهد تا حتی برای یک لحظه تصویر او را به عنوان یک "مقام بین‌المللی" ثبت کنند.

این روزنامه همچنین نوشته است: سحر و جادوی نتانیاهو مدت‌هاست که در کاخ سفید از بین رفته است و اگر این ملاقات برگزار شود، نتانیاهو باید برای غذا خوردن در کاخ سفید، پیش پرداخت بپردازد، چراکه کاخ سفید غذای رایگان به او ارائه نمی‌کند.

این روزنامه به نقل از محافل نزدیک به نتانیاهو فاش کرده است که وی تصمیم‌گیری برای پرداخت بهای این دیدار را آغاز کرده و آماده است تا تغییرات قضایی را متوقف کند، چراکه خوب می‌داند بدون آن با در بسته کاخ سفید مواجه خواهد شد.

یدیعوت آحارونوت همچنین گزارش داد: منافع نتانیاهو نیز به منافع بایدن تبدیل شده است و هر دوی آنها عربستان سعودی را هدف گرفته‌اند. اگر نتانیاهو به کاخ سفید برسد به این معنی است که او تا حد زیادی چه در موضوع کودتای قضایی و چه در رابطه با فلسطینی‌ها تسلیم شده است.

این درحالی است که پیشتر تساحی هنگبی، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرده بود کاخ سفید از بنیامین نتانیاهو دعوت کرده است تا در ماه سپتامبر به آمریکا سفر کند.

وی در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر اختلافات میان دولت بایدن و کابینه نتانیاهو همچنین مدعی شد: روابط اسرائیل و آمریکا در بهترین حالت ممکن قرار دارد.

اقدامات جنجالی کابینه نتانیاهو و در راس آنها لایحه «تغییرات قضایی» منجر به شکل گیری یک اختلاف بی‌سابقه میان واشنگتن و تل‌آویو شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آمریکایی‌ها از برخی اقدامات کابینه نتانیاهو مانند تغییرات قضایی ناراضی هستند و اختلافاتی میان دو طرف به وجود آمده است.

۲۴ اسفندماه سال گذشته نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با نارضایتی از دعوت نشدن برای سفر به آمریکا، به وزرای کابینه دستور داد که تا زمان دعوت کاخ سفید از وی برای این سفر و دیدار با رئیس جمهور این کشور، با آمریکایی‌ها دیدار نکنند.

پس از آن رسانه‌های صهیونیستی از شرط دولت آمریکا برای تدارک دیداری میان رئیس‌جمهوری این کشور و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پرده برداشتند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی فاش کرده بود که دولت آمریکا شرط جدیدی را برای امکان برگزاری نشستی میان «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تعیین کرده است.

این رادیو در وب سایت خود اعلام کرد که مقامات برجسته کاخ سفید، نامه‌ای به دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی تحویل داده‌اند که در آن احتمال آمدن نتانیاهو به کاخ سفید و دیدار با بایدن و همچنین کمک آمریکایی‌ها به عادی سازی روابط میان رژیم اسرائیل و عربستان سعودی مشروط به توقف روند تصویب لایحه تغییرات قضایی کرده است.

اعتراضات علیه کابینه تندرو رژیم صهیونیستی و اقدامات جنجالی آن همچنان ادامه دارد و شنبه نیز تظاهرات برای سی و سومین هفته متوالی در سرزمین‌های اشغالی برگزار شد.

معترضان می‌گویند لایحه تغییرات قضایی ضربه سختی به دموکراسی ادعایی در رژیم صهیونیستی وارد می‌کند، چرا که تأثیر دادگاه عالی (بالاترین نهاد قضایی رژیم صهیونیستی) را بر روند تصویب قوانین پایه محدود می‌کند و به اعضای کنست اجازه می‌دهد مصوبات آن را به تعویق بیندازد.

جناح اپوزیسیون معتقد است که این لایحه به کابینه اجازه می‌دهد بر کمیته‌ای که قضات را منصوب می‌کند، سیطره یابد.

نتانیاهو مدعی است این طرح بر دموکراسی ادعایی تاثیری نخواهد گذاشت و هدف آن بازگرداندن تعادل میان قوا (قانون‌گذاری، اجرایی و قضایی) است.