به گزارش ایرنا، سید احمد امامیه روز پنجشنبه در جلسه هماهنگی برنامههای سوادآموزی در اداره کُل آموزش و پرورش اصفهان افزود: در زمان حاضر، آمار اینگونه افراد در استان در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال احصا شده است.
وی اضافه کرد: هرچند شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت اینگونه افراد، فرایندی دشوار است ولی ما در حال تلاش برای عملیاتیکردن برنامهریزیهای صورت گرفته هستیم.
وی با بیاناینکه طرح شتاببخشی به ارتقای سطح سواد استان، یکی از طرحهای معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان برای سال تحصیلی پیش روست، گفت: این طرح به کمک دستگاههای دولتی و غیردولتی اجرا خواهد شد تا علاوه بر میران تعیین شده سازمان سوادآموزی، تعداد قابل توجه دیگری از افراد در دستگاهها، ارگانها و مجامع خیریه نیز زیر پوشش قرار گیرند و بتوانند از نعمت خواندن و نوشتن و سواد بهرهمند شوند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: توانمندسازی آموزشدهندگان و کادر اداری برای آشنایی با شیوههای نوین سوادآموزی و همچنین مهارتآموزی سوادآموزان از دیگر برنامههای معاونت سوادآموزی برای سال تحصیلی پیش روست.
وی خاطرنشان کرد: افزایش مراکز یادگیری محلی در دستور کار ماست و میکوشیم در مناطقی که تجمع بس سوادان وجود دارد، با افتتاح این قبیل مراکز، شرایط سوادآموزی و یادگیری مهارتهای زندگی و فنی و حرفهای فراهم شود.
امامیه یادآور شد: تلاش می شود تا با بهرهگیری از ظرفیت خیران و برنامههای مختلف در مسیر تحقق ریشهکنی بیسوادی که از اهداف مهم نظام جمهوری اسلامی است، حرکت کنیم.
وی ادامه داد: سال تحصیلی گذشته، برنامههای متعددی در حوزه سوادآموزی استان انجام شد و بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ نفر در قالب یکهزار و ۱۶۴ کلاس درس، زیرپوشش برنامههای سوادآموزی قرار گرفتند.
امامیه بیان داشت: اگر هر مدرسه استان بطور میانگین ۲۰۰ دانشآموز داشته باشد، میتوان گفت که حوزه سوادآموزی اصفهان در سال تحصیلی گذشته ۳۱ مدرسه را زیر پوشش داشته است.
هشتم سپتامبر مصادف با ۱۷ شهریور بعنوان "روز جهانی سوادآموزی" نامگذاری شده است.