به گزارش ایرنا، این شبکه خبری بدون ذکر جزییات همچنین گزارش داد که صدای خمپاره نیز در اردوگاه عین الحلوه به گوش رسیده است و خبرهای ضد و نقیضی درخصوص علت شنیده شدن این صداها وجود دارد.
این اردوگاه اواسط مردادماه گذشته نیز شاهد درگیری بود که در روزهای نخست آن، هشت کشته و بیش از ۵۰ زخمی برجای گذاشت و ۶۰ درصد ساکنان این اردوگاه، منازل خود را ترک کرده بودند.
«نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نهم مرداد ماه گفته بود: ما نمیپذیریم لبنان به میدان تسویه حسابهای خارجی تبدیل شود.
وی افزود: ارتش لبنان به وظیفه خود برای کنترل اوضاع در عین الحلوه عمل میکند.
به دنبال درگیریها در عین الحلوه، امارات، قطر، عربستان، کویت، بحرین و آلمان به شهروندان خود در رابطه با سفر به لبنان هشدار داده و از اتباع خود خواسته بودند تا خاک این کشور را ترک کنند.
به دنبال اقدام این کشورها، مقامات لبنانی اعلام کردند که شرایط لبنان امنیتی نیست و این گونه اقدامات تنها برای ارعاب صورت میگیرد.
تداوم خلاء در نهاد ریاست جمهوری لبنان در سایه پافشاری احزاب و جریانهای سیاسی بر مواضع و نامزدهای خود، پرونده انتخاب رئیس جمهوری جدید این کشور را وارد پیچ و خم جدیدی کرده که تلاشها برای عبور از آن، نیاز به توافق یا تغییری در موازنه قوای داخلی دارد.
پارلمان لبنان با وجود برگزاری دوازده جلسه متوالی برای انتخاب ریاست جمهوری، تاکنون نتوانسته جانشین «میشل عون» رئیس جمهور سابق را که دوره ریاستش اکتبر گذشته به پایان رسید، تعیین کند.