مصدق کشاورزی روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: در دولت سیزدهم اهتمام ویژهای برای ایجاد اشتغال با استفاده از روشهای مختلف از جمله ارائه تسهیلات ارزان قیمت به افراد فاقد و جویای شغل در استان بوشهر انجام گرفته که سبب شده نرخ بیکاری در این استان به ۶.۹ دهم درصد کاهش یابد.
وی افزود: سعی ما این بوده که با نظارت و بررسیهای میدانی از انحراف تسهیلات اشتغال به سمت غیر، اجتناب و زمینه ایجاد اشتغال پایدار فراهم شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر تصریح کرد: بر این مبنا طی ۲ سال گذشته از محل اعتبارات تبصره های مختلف بودجه، زمینه ایجاد و تثبیت اشتغال خوبی در این استان فراهم شده است.
کشاورزی ادامه داد: میزان تسهیلات اشتغالزایی در سال گذشته نسبت به مدت مشابه در آخرین سال دولت قبل در این استان رشد ۱۶ درصدی را نشان میدهد که بیانگر داشتن برنامهای مدون و راهبردی برای ایجاد و تثبیت اشتغال توسط دولت سیزدهم است.
وی ادامه داد: فقط از محل تسهیلات تبصره ۱۶ قانون بودجه، استان بوشهر با دریافت و پرداخت ۱۱ هزار میلیارد ریال از ۱۴ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب سال گذشته، نه تنها رتبه نخست کشور را در این سرفصل کسب کرد بلکه با روانسازی ارائه تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط، از معطلی مردم پشت دربهای بانک ها برای اخذ این تسهیلات نیز به شکل فزایندهای کاست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر یادآور شد: تثبت ۲ هزار شغل و ایجاد پنج هزار شغل جدید، رهآورد تسهیلات تبصره ۱۶ برای اشتغال مردم استان بوشهر در سال گذشته بوده است.
کشاورزی ادامه داد: در کنار پیگیری و تعامل وسیع مجموعه مدیریتی استان بوشهر برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی از مرکز و توزیع بین بانکهای عامل و پرداخت به متقاضیان واجد شرایط، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر اقدام به استفاده از سایر ظرفیتها برای اشتغال جوانان این استان کرده که جذب و بکارگیری ۸۶۵ نفر در مجتمع گازی پارس جنوبی، امضا تفاهم نامه اشتغال با نیروگاه اتمی بوشهر و جذب نیازهای اشتغال شرکتهای پتروشیمی مستقر در پارسجنوبی گوشهای از آن به شمار میرود.