به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، مهدی معنویان افزود: این افراد طی پایشهای انجام گرفته و با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، شناسایی به مقامات قضایی تحویل داده شدند.
وی با اشاره به اینکه رفسنجان و سیرجان جزو شهرستان هایی هستند که بیشترین تورهای غیرمجاز در آنها وجود دارد اظهار داشت: خوشبختانه نیروی انتظامی در شناسایی این تورها کمک زیادی به مجموعه پلیس گردشگری استان کرمان میکند.
رییس پلیس گردشگری استان کرمان تاکید کرد: افرادی که فرهنگ بومی هر منطقه و اصول گردشگری را زیر پا بگذراند با آنها برخورد خواهد شد.
وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از مردم با دیدن تبلیغات تورهای گردشگری با قیمتهای ارزان، اطلاعات کافی در خصوص احتمال تخلف در این تورها را کسب نمیکنند.
معنویان خاطرنشان کرد: از تمام گردشگران درخواست داریم برای حفظ سلامت خود، تورهای گردشگری غیرمجاز را همراهی نکنند.
وی با اشاره به وظایف پلیس گردشگری گفت: شناسایی و معرفی تورهای غیرمجاز، ارائه خدمات به مسافران و گردشگران از قبیل معرفی جاذبههای گردشگری و اماکن اقامتی و غیره از جمله وظایف پلیس گردشگری محسوب میشود که تاکنون فعالیتهای شایستهای در این خصوص انجام شده است.
رییس پلیس گردشگری استان کرمان بیان کرد: پلیس گردشگر باید با ایجاد امنیت برای گردشگران داخلی و خارجی و جلوگیری از جرائم معرف خوبی برای استان باشد.
وی ادامه داد: پلیس گردشگری استان کرمان با همکاری دفتر خدمات مسافرتی کبوتران حرم راهاندازی شده و نیروهایی که در طرح مذکور همکاری دارند، آموزشهای لازم و مرتبط را در این زمینه فرا گرفتهاند.
کرمان با هشت اثر ثبت جهانی؛ بیشترین آمار آثار ثبت جهانی کشور را در بین استان ها به خود اختصاص داده است.
ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکَند میمند با چندهزار سال قدمت، باغ زیبای شازده یا شاهزاده ماهان با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت که قدیمی ترین درفش جهان از این کویر در منطقه شهداد به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و نیز روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان از آثار ثبت جهانی استان کرمان به شمار می روند.