سنندج-ایرنا- طرح دوشنبه های تولید کردستان امروز دوشنبه در شهرستان کامیاران اجرا شد و در این راستا جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل و از چند واحد تولیدی این شهرستان بازدید شد.

به گزارش ایرنا، یک ماه و چهار روز از آغاز طرح دوشنبه های تولید در کردستان می گذرد و در این مدت هر دوشنبه مسئولان استان از واحدهای تولیدی در شهرستان های مختلف بازدید و سپس به بررسی مشکلات و تشکیل جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید می پردازند.

صبح امروز معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به همراه جمعی از مدیران عضو کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان راهی شهرستان کامیاران شدند و برخلاف روال قبلی که ابتدا بازدید از واحدهای مشکل دار انجام می شد و سپس جلسه کارگروه تسهیل را تشکیل می دادند این بار ابتدا جلسه را برگزار و در آن به بررسی مشکلات واحدهای تولیدی پرداختند و سپس از شهرک صنعتی این شهرستان بازدید کردند.

قطعی برق واحدهای تولیدی دیگر قابل پذیرش نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در ۲۰۲مین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کردستان که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان کامیاران برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه سطح اراضی تولید گوجه فرنگی در این شهرستان بالا است باید تبدیل به قطب تولید و فرآوری این محصول شود.

علی نوری ادامه داد: روژین تاک یکی از بزرگترین کارخانه های فرآوری گوجه فرنگی در کشور است که باید تلاش شود سال آینده در شهرستان کامیاران به بهره برداری برسد.

وی اضافه کرد: همه ادارات موظف هستند زیرساخت های لازم برای بخش تولید را فراهم کنند چراکه تولیدکنندگان یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین حامیان دولت هستند و باید از آنها پشتیبانی کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: کوتاهی مدیران در ارائه خدمت به تولیدکنندگان قابل پذیرش نیست و با کم کاری مسئولان در حوزه تولید و اشتغال برخورد خواهد شد.

نوری یادآور شد: از ۱۵ شهریوربه بعد دیگر نباید برق هیچ واحد تولیدی قطع شود و مسئولان ذیربط بر این مهم نظارت داشته باشند.

تثبیت اشتغال افزون بر ۲۱ هزار نفر با مصوبات کارگروه تسهیل استان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه تاکنون ۲۰۱ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان تشکیل شده است، اظهار کرد: در این جلسات یک هزار و ۷۴۱ پرونده مطرح شده و سه هزار و ۶۳ مصوبه هم به تصویب رسیده است.

بختیار خلیقی اعلام کرد: تاکنون ۲ هزار و ۱۹۳ مصوبه به عبارتی ۷۲ درصد مصوبات محقق شده که از این تعداد یک هزار و ۶۵۶ مصوبه بانکی، ۵۷ مصوبه مالیاتی و ۴۸۰ مصوبه هم مربوط به سایر بخش ها و مباحث بوده است.

وی ادامه داد: ۸۷۰ مصوبه این کارگروه شامل ۴۷۱ مصوبه مربوط به مسائل بانکی، ۲۷ مصوبه مالیاتی و ۳۷۲ مصوبه مربوط به سایر موارد در دست اقدام و پیگیری است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: با اجرای مصوبات این کارگروه اشتغال ۲۱ هزار و ۵۴۲ نفر تثبیت شده است و با اجرای کامل مصوبات شاهد حفظ اشتغال ۲۳ هزار و ۴۶۴ نفر در استان خواهیم بود.

در این جلسه مشکلات پیش روی شرکت پیشرو صنعت دشت سبز لاوین شاهو، کشتارگاه صنعتی شاهو طیور احمد اردلانی سرمایه گذار تقاضای واگذاری زمین در شهرک صنعتی کامیاران، کارخانه خوراک دام و طیور ، شرکت تعاونی ۱۳۳۰ دانه بندی شن و ماسه سهند کامیاران ، شرکت کاشی و سرامیک کارو ، شرکت اندیشه سازان هوراز کردستان مطرح شد.

این واحدها با مشکل صدور سند، تامین هزینه انتقال برق و آسفالت جاده دسترسی، مشکل تامین برق و خدمات مخابراتی، درخواست واگذاری معدن، درخواست رفع مشکلات پیش روی شرکت در زمینه احداث واحد تولیدی خود، درخواست امهال دوران مشارکت تسهیلات پرداختی مواجه بودند.

شهرک صنعتی کامیاران دارای ۱۹ هکتار مساحت است که ۱۴ هکتار آن زمین صنعتی بوده و این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن برخوردار است.

۱۰۰ قرارداد با سرمایه گذاران به مساحت ۱۴ هکتار در این شهرک صنعتی منعقد شده و ۵۳ واحد تولیدی هم به بهره برداری رسیده است و در این شهرک صنعتی با سرمایه گذاری افزون بر یک هزار میلیارد ریال برای ۴۳۵ نفر فرصت شغلی فراهم شده است.