به گزارش خبرنگار ایرنا، همه با دیدن مراسم افتتاح یک مدرسه خیرساز یا مراسم اهدای کیف و کفش و سرذوق آمدن دانش آموزان از داشتن تجهیزات تحصیلی برسر شوق می آییم و آرزو می کنیم کاش توانش را داشتیم که چنین طرح هایی را اجرا می کردیم اما هزینه هنگفت آن مانع از این شادی دو سویه ما و کودکان محروم است.
به یاد این هموطنان باید آورد که کافی است با هر آنچه در توان دارید پا پیش بگذارید مقدار دارایی که اهدا می کنید ضامن اندازه شادی شما نیست بلکه در این کار حد رضایت در مشارکت و با هم ساختن است چه یک آجر از بنای مدرسه یا درصدی از هزینه خرید یک کیف. ذره ذره جمع گردد وانگهی دریایی از شادی ملی ایجاد شود.
دوران مدرسه زمانی برای همه خاطرهانگیز میشود که تمام دانشآموزان همرنگ باشند چون اگر بعضی کودکان دستشان به داشتههایی نرسد این فاصله را در دل کوچک خود خیلی زیاد احساس میکنند بعضی از این نداشتههای کوچک تا بزرگسالی هم آدم را رها نمیکند.
سال تحصیلی که شروع میشود معمولا همه دانشآموزان با لباس، کیف، کفش، دفتر و کتابهای نو وارد مدرسه میشوند اما برخی از دانشآموزان بخاطر شرایط اقتصادی بد خانواده خود مجبورند از لباس رنگ رفته سال گذشته خود یا خواهر یا برادر بزرگتر و حتی دوست و اقوام استفاده کنند که این موضوع برای آنها که هنوز درکی از بزرگی مشکلات زندگی ندارند پذیرفته نیست.
چرا باید برخی از همکلاسیهایشان هرسال سراندرپا نو نوار شوند ولی بعضی کودکان به خاطر بی بضاعت بودن خانواده و به دنیا آمدن در منطقه ای محروم هرچند سال یکبار لباس یا کیف نو داشته باشند، این تلخ کامی فقط با یاری نیکوکاران میتواند حل شود تا این دانشآموزان هم با ذوق و نشاط کودکانه سال تحصیلی را شروع کنند.
در این پیوند مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت : در آغاز سال تحصیلی پیش رو به هر یک از دانش آموزان نیازمند و محروم زیر پوشش این نهاد هزینه خرید ملزومات تحصیلی شامل کیف، کفش، پوشاک و نوشت افزار به ارزش ۲۰ میلیون ریال پرداخت می شود.
میثم معافی روز چهارشنبه در حاشیه توزیع حدود ۳۰۰ بسته دانش آموزی توسط مرکز نیکوکاری خیراندیشان آمل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : درحال حاضر حدود ۱۶ هزار دانش آموزمازندرانی زیرپوشش خدمات حمایتی وتحصیلی اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که به آنها کمک می شود.
وی از ابداع شیوه جدید توزیع کمک های مردمی به دانش آموزان زیرپوشش استان در سال تحصیلی جدید خبر داد و ادامه داد: امسال توسط محله ومدرسه های محل سکونت دانش آموزان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی ره این کار انجام می شود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: حدود ۴۸۰ مرکزنیکوکاری درسطح استان وجود دارد که این مراکز نیز دانش آموزان زیادی را با جذب کمک های خیرین محلات تحت پوشش خود دارند.
وی خاطرنشان کرد : در راستای توزیع عادلانه کمک ها به دانش آموزان نیازمند و زیر پوشش این نهاد، امسال مدارس نیز به کمک کمیته امداد خواهند آمد تا روند توزیع کمک های مردمی هدفمند وعادلانه دراختیار دانش آموزان قرار گیرد.
معافی با اشاره به اینکه جشن عاطفه ها از جشن های ملی و سنتی برای کشورمان برای کمک به همنوعان تبدیل شده است، گفت که درقالب کمک های مردمی وپویش هایی که به مناسب عیدقربان، غدیرخم، محرم وصفر امسال برگزار شد، حدود ۱۴۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: پیش بینی می شود حدود ۴۰۰ میلیارد ریال نیز در قالب پویش " آینده را بسازیم" درجشن عاطفه ها، مردم استان با همکاری شبکه احسان ونیکوکاری مردمی به دانش آموزان زیرپوشش این نهاد کمک کنند.
هر سال و در آستانه آغاز سال تحصیلی، جشن عاطفهها با هدف جمع آوری کمکهای مردمی برای دانشآموزان نیازمند و بی بضاعت در سراسر کشور برگزار می شود.
کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران ۸۰ هزار خانوار در قالب ۱۳۰ هزار نفر جمعیت را زیر پوشش دارد.